Stiri calde

Român dispărut în Atlantic. Ce făcea acolo și cu cine mai era. Cine a anunțat dispariția. De când nu se mai știe nimic de soarta lui

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că ambasada României la Roma urmăreşte îndeaproape cazul românului dispărut de câteva zile în Oceanul Atlantic, potrivit România Tv.

Ministerul Afacerilor Externe mai spune că ambasada României la Roma monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consular.

Un român practicant de yachting şi colegul său italian sunt dispăruţi de câteva zile în Oceanul Atlantic, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica şi de agenţia ANSA.

Cei doi practicanţi de yachting - italianul A.R. (53 de ani) şi românul A.V. (în vârstă de peste 30 de ani) - se deplasau din Insula franceză Martinica spre Italia la bordul unei ambarcaţiuni cu lungimea de 14 metri, "Bright".

Soţia sportivului italian a alertat autorităţile italiene, semnalând că ambarcaţiunea a dispărut în Oceanul Atlantic, între Insulele Azore şi Gibraltar.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un marinar român a dispărut de la bordul unei nave aparţinând companiei Irish Ferrie

27 May 2016 3449

Brazilia a confirmat oficial localizarea avionului Airbus A330 disparut

03 Jun 2009 1180

Romanca din avionul disparut in Atlantic este din Buzau

02 Jun 2009 1096

Cancan Fosta iubita a lui Dani Otil, la un pas sa urce in avionul disparut

02 Jun 2009 506