Presa internaţională titrează despre victoria Simonei Halep „Românca a fost prea puternică pentru italiancă”

După noua performaţă obţinută în carieră de Simona Halep, presa internaţională a notat mai multe cuvinte de laudă la adresa româncei originară din Constanţa. Jurnaliştii străini au remarcat jocul solid al Simonei, dar şi evoluţia bună a italiencei.

"Simona Halep a ajuns pentru prima oară în optimi la Miami, după ce-a învins-o pe Giorgi. Românca a fost prea puternică pentru italiancă şi atinge optimile după ce de trei ori s-a oprit în rundă a III" - WTA.

"Tenismena româncă a învins-o pe Giorgi şi a obţinut cea de-a 12-a victorie consecutivă în circuitul WTA" - L'Equipe (Franţa).

"Italiancă a făcut un meci bun, dar a comis multe greşeli. Simona a profitat de aceste cadouri şi a jucat bine" - Tennis World (SUA).

"Simona şi-a arătat clasa în jocul cu Cămilă Giorgi, care a început bine partida" - Sports Mole (Marea Britanie).

"O nouă victorie pentru Simona, care îi poate lua locul Marie Sharapova în clasamentul WTA dacă se impune la Miami" - La Presse (Canada).

"Giorgi se opreşte în turul trei, după un meci cu Simona Halep, în care nu a putut facă mai mult" - La Repubblica (Italia).

Simona Halep s-a calificat duminică seară în optimile de finală ale Openului de la Miami, după ce-a învins-o în turul III pe Cămilă Giorgi (Italia, locul 37 WTA), în două seturi, scor 6-4, 7-5.

Sursă: ziare.com

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep este criticată de presa internațională

17 Oct 2015 1542

Simona Halep, în finală la Dubai Ce scrie presa internațională

20 Feb 2015 1648

Ce scrie presa internaţională despre victoria Simonei Halep în faţa Serenei Williams

22 Oct 2014 1729

Simona Halep, elogiată în presa sportivă internaţională

18 Oct 2014 2322