Stiri calde

S-a lăsat cu sancţiuni 24 de hoteluri și 6 operatori de plajă, din Eforie, Neptun și Vama Veche, verificate de oamenii legii

În perioada 14-16 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere avutului public și privat.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o activitate pe linia pazei bunurilor și valorilor, privind modul de asigurare cu pază a unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche.
 
Astfel, polițiștii constănțeni, cu atribuții în domeniul sistemelor de securitate,  au verificat 29 de societăți comerciale, dintre care 24 de hoteluri și 6 operatori de plajă, pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 de lei.
 
Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor şi a H.G. 301/2012, urmând a se lua măsurile legale care se impun.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Problemele de la hotelurile Diana şi Venus din Eforie Nord remediate. Cum arată camerele după sancţiunile primite de la CJPC (galerie foto)

17 Jul 2017 1963

Restaurante și hoteluri din Constanța, verificate de inspectorii ANAF

17 Jun 2015 1656

Structurile de cazare turistica si produsele alimentare specifice Sarbatorii pascale, verificate de ANPC

09 Apr 2010 1858