Stiri calde

Șansele moțiunii de cenzură a PNL cresc

 
Deputaţii neafiliaţi Mihaela Stoica şi Virgil Guran au anunţat astăzi că vor vota în favoarea moţiunii de cenzură iniţiată de PNL. 

Cei doi au precizat că au luat această decizie în urma afirmațiilor jignitoare ale lui Ioan Rus cu privire la românii care lucrează în străinătate, informează romanialibera.ro. 

„Voi sancționa, votând moțiunea de cenzură, și jignirile pe care un ministru al Guvernului PSD, respectiv Ioan Rus, le-a adus celor trei milioane de români plecați în străinătate, dar și soțiilor și copiilor lor rămași în țară. Ioan Rus și șeful său, Victor Ponta, au aceeași atitudine ostilă față de românii din străinătate, pe care nu s-au sfiit să o declare și public. Ioan Rus a plecat azi. Mâine trebuie să plece și Victor Ponta", spune Mihaela Stoica.

Stoica, deputat de Neamţ este membră a Comisiei pentru muncă şi a fost până în 2013 vicelider al grupului PDL, după care a devenit deputat neafiliat.

Şi deputatul Virgil Guran spune că printre motivele pentru care a decis să voteze pentru moţiunea de cenzură se află declaraţiile lui Rus, pe care le consideră "o jignire inimaginabilă la adresa a milioane de români' şi care trădează „disprețul PSD și al guvernului condus de Victor Ponta la adresa românilor plecați la muncă în străinătate și față de familiile lor rămase acasă".


Sursa: romanialibera.ro

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă

20 Dec 2018 296

UPDATE Moțiune de cenzură dezbătută în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului

20 Dec 2018 281

Robert Turcescu (PMP) - „Opoziţia trebuie să depună cât mai repede o moţiune de cenzură!“

26 Oct 2018 688

Declaraţie politică Robert Turcescu (PMP) - „Moţiunea de cenzură, singura şansă!”

13 Sep 2018 2980