Stiri calde

Constanța Mihai Fifor prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”

Luni, 10 septembrie, în colegiile naţionale militare şi şcolile de maiştri militari şi subofiţeri aparținând Ministerului Apărării Naționale vor avea loc în prezența reprezentanţilor conducerii Ministerului Apărării Naţionale, a personalului instituţiilor militare de învăţământ, a părinţilor, a oficialităţilor administraţiilor publice locale și a cadrelor militare în activitate, în rezervă și în retragere, ceremonii de deschidere a anului de învăţământ 2018-2019, conform unui  comunicat de presă  din partea Ministerului Apărării Naţionale, astfel:

- Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța, ora 10.00, în prezența ministrului apărării naționale, Mihai Fifor, și a șefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. 120 de elevi sunt în clasele a IX-a, 36 de elevi în clasele a X-a și 47 de elevi în clasele a XI-a. Ceremonia va avea loc la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. 
 
- Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, ora 09.00, în prezența secretarului de stat Mircea Dușa, șeful Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale. Colegiul numără 440 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.
 
- Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, ora 09.00, în prezența secretarului de stat Nicolae Nasta, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului. Colegiul are 470 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.
 
- Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, ora 09.00, în prezența generalului-locotenent Adrian Tonea, locțiitorul șefului Statului Major al Apărării. Colegiul numără 389 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.
 
- Colegiul Național Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, ora 09.00. Colegiul are 474 de elevi, dintre care 120 în clasele a IX-a.
 
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” din Pitești, ora 09.00.
 
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, ora 09.30.
 
- Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța, ora 08.00.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.