Serghei Novikov, presedinte a Federatiei Internationale de Unifight, va veni la Olimp

serghei_novikov.jpgVicepreşedintele Comitetului Olimpic din Rusia,preşedinte a Federaţiei Internaţionale de Unifight şi multiplu campion, olimpic de judo, Novijov, vizitează România la invitaţia Federaţiei Române de Unifight. Cu acest prilej va discuta şi semna protocolul organizării Campionatului Mondial de Unifight 2010 în România, ce va avea probabil loc la Bucureşti, pavilionul Central Romexpo, în perioada 24-27 noiembrie 2010.

Novikov va comunica sâmbătă 10 iulie 2004 ora 14,00 în cadrul unei conferinţe de presă organizată de către Federaţia Română de Unifight la hotel Amfiteatru, staţiunea Olimp impresiile sale despre România şi şansele ţării noastre de a găzdui Campionatul Mondial Unifight în 2010.
Eveniment unic în România în ultimii 30 de ani, organizarea acestui Campionat Mondial la care vor participa sportivi din structurile civile şi militare prestigioase a peste 25 de ţări atrage recunoaşterea nu
numai a rezultatelor sportive obţinute de români la Unifight ci şi a capacităţii României de a organiza un eveniment de asemenea amploare.

Lupta universală - universal fight - UniFight, desprinsă din pentatlonul militar, reprezintă un sistem sportiv care se caracterizează prin manifestarea complexă a tuturor calităţilor fizice. Acest sistem cuprinde două etape consecutive, bazate pe întrecerea fizică :
• Prima etapă constă în parcurgerea pistei cu obstacole şi proba de tir (tras cu arma, aruncarea cuţitului);
• A doua etapă constă în lupta corp la corp pe ring, la un minut după parcurgerea primei probe, eliminatorie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.