”Tăticul” Brexitului, Nigel Farage, a fost huiduit în Parlamentul European

Ieșirea din UE a încins spiritele în Parlamentul European care a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din Uniune. Europarlamentarii cer Guvernului britanic să înceapă în cel mai scurt timp procesul de separare.
 
”Tăticul” Brexitului, Nigel Farage, a fost huduit în Parlamentul European, în urma unui discurs sfidător la adresa UE.
 

“Nu e distractiv? Când am venit aici, în urmă cu 17 ani și am spus că vreau să conduc campania pentru a scoate Marea Britanie din UE, ați râs cu toții de mine! Ei bine, trebuie să o spun, acum nu mai râdeți, nu?”, a spus extremistul Farage.

 
Liderul UKIP a vorbit pe un ton zeflemist despre rezultatele referendumului, care a dus la Brexit, și a atenționat că acesta este doar începutul. Europarlamentarii s-au înfuriat la culme când Farage a transmis: “Știu că niciunul dintre voi nu a avut un loc de muncă în viața voastră! Sau să fi muncit în domeniul afacerilor sau în comerț sau să fi creat vreodată un loc de muncă".
 
Farage și-a încheiat discursul într-un vacarm de nedescris, în timp ce europarlamentarii au huiduit, iar partizanii săi apladau cu putere.
 
Chiar și președintele Comisiei Europene i-a dat replica lui Farage: “Este ultima oară când mai aplauzi aici!”
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Brexit Nigel Farage demisionează

04 Jul 2016 1719

Hotnews.ro Cum am luat un mic dejun cu noduri în gât împreună cu Nigel Farage. Mini-interviu despre românii din UK și Brexit

29 Jun 2016 2033

Cameron vs Farage. Premierul britanic atrage atenţia că ieșirea din UE ar însemna zece ani foarte grei

12 Jun 2016 2404

Cameron, atacat. Susţinătorii Brexit-ului consideră că acordul încheiat la Bruxelles este doar o banală hârtie!

20 Feb 2016 2039