Teodor Nițulescu face noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea

 
Dezvăluirile în legătură cu persoana lui Liviu Dragnea, continuă și astăzi.

În acest sens, fostul președinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, a dezvăluit, în această seară la Realitatea TV, cum actualul președinte interimar al PSD ar fi privatizat firma Teldrum și a vorbit despre tertipurile la care ar fi apelat.
 
„Privatizarea firmei e ușor de demonstrat, dar trebuie să se dorească și pot să demonstrez că a fost o fraudă de proporții. Sunt cel mai vinovat de ascensiunea lui Dragnea, dar politic. Când am fost prefect, Teldrum nu a luat niciun ban din bugetul Consiliul Județean”, a declarat Teodor Nițulescu la postul de televiziune.
 
Tot el spune că Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, lui Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.
 
„De foarte multă vreme eu zic, public, la Teleorman ce înseamnă Liviu Dragnea, ce înseamnă politică pe care o duce acolo şi manipularea incredibilă a instituţiilor statului şi setea lui avidă de putere şi goana după bani. Dragnea a şifonat peste 1 miliard de euro în Teldrum. Fără doar şi poate (e a dansului). Mie, în 2002, mi-a propus să facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum şi el 60%. Eu atunci aveam o firma de construcţii. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea Teldrum: în calitatea mea de preşedinte PSD Teleorman, din iunie 2002-aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul asta, cu condiţia că această privatizare să fie făcută în condiţiile legii. Pot să spun că a existat presiune din părea lui Miron Mitrea asupra mea. Am spus că nu doresc acest lucru, pentru că toţi banii judeţului vor veni la noi (...) Banii i-au luat şi s-a urmat drumul spre ascensiune. Toată ascensiunea lui se datorează bugetului Consiliul Judeţean şi că a urmat o singură direcţie: firma Teldrum. Nimeni nu a crezut că pot să demonstrez. O pot face în 30 de minute.”, a menționat Teodor Nițulescu.
 
„Privatizarea frauduloasă a Teldrum s-a produs cu banii de la Direcţia de Ocrotire a Minorului. Chestiunea de demonstrat, relaţia lui Dragnea cu firma Teldrum, e o glumă pentru că, dacă DNA descinde mâine la Consiliul Judeţean şi mă cheamă martor, o să găsească 50 de martori care să ateste toate fărădelegile lui Dragnea, în timpul în care a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Marea problema e că nu o fac.”, a mai adăugat Nițulescu, în această seară.
 
„Toate se pot demonstra, plecând de la documente care există la Registrul Comerţului. Când Dragnea a făcut trecerea acţiunilor la purtător, că să nu mai apară el, ultimii rămân înregistraţi la Registrul Comerţului, cei care au deţinut acţiunile, doi tipi, colegi de-ai lui Dragnea de facultate.”, a subliniat fostul președinte al PSD Teleorman, convins că poate demonstra acest lucru. 




Sursa foto: turnucustiri.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.