Tineri prinşi cu jointuri în zona Gării din Constanţa

Seara trecută, doi tineri de 21, respectiv 23 de ani, au fost depistaţi în zona Gării din Constanţa, având asupra lor cinci pliculeţe cu substanţă substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
Mai mult decât atât, cei doi tineri au fost observaţi iniţial de un echipaj de jandarmi în timp ce îşi confecţionau jointuri. La vederea militarilor, au aruncat ţigările confeţionate şi au vrut să se îndepărteze.
 
Totuşi, s-au oprit în momentul în care au fost somaţi. La efectuarea controlului corporal sumar au fost găsite şi pliculeţele cu substanţa halucinogenă.
 
Jointurile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor, conform unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, remis azi redacţiei.
 
Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
 
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.