Stiri calde

Un conac maur din Constanţa, scos la vânzare pentru 2.000.000 euro

Dupa o perioada in care preturile locuintelor au fost intr-o continua scadere, la inceput de an romanii scot la vanzare imobile de milioane de euro.

In Constanta, cel mai scump iimobil scos la vanzare este un conac maur in valoare de 2 milioane de euro.

In Bucuresti, cel mai scump imobil pus la vanzare pe Mercador.ro este un conac construit in stil neo-romanesc cu un pret de 5 milioane de euro. La 4,5 milioane de euro se vinde tot pe Mercador.ro o vila dintr-o zona rezidentiala.

Din cele peste 292.000 de oferte active in categoria Imobiliare, valoarea unora dintre cele mai scumpe 30 de locuinte listate pe Mercador.ro in luna ianuarie depaseste valoare de 36 milioane euro. In prezent, Mercador.ro este site-ul cu cele mai multe anunturi gratuite din piata, numarand peste 1.900.000 de oferte active. Mai mult 80% dintre acestea sunt postate direct de catre proprietari.

De asemenea, in prima luna din acest an numarul anunturilor active din categoria Imobiliare a crescut cu 400% fata de perioada similara din 2013, procent de crestere peste nivelul mediu inregistrat de celelalte categorii din platforma.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

aldebaran

13 Feb, 2014 18:13

Este vorba de Vila Sutu, o cladire emblematica a zonei vechi a Constantei, nu un conac maur!

Anonim

13 Feb, 2014 18:08

Discutii legate de vanzarea lui sunt de prin 2007 insa au existat probleme de alta natura .

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.