Un director al unei grădinițe private este cercetat pentru că bătăi aplicate minorilor din instituția respectivă

 
Polițiștii bucureșteni au efectuat astăzi o percheziție domiciliară în Capitală, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Totul a început în momentul în care două persoane au sesizat faptul că directorul unei grădinițe private din Capitală ar exercita acte de violență asupra unor copii înscriși în instituția respectivă. Directorul respectiv urmează să fie audiat la Secția 17 Poliție.
 

”Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București și un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele și probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituții particulare de învățământ preșcolar a exercitat acte de violență asupra a doi minori înscriși în programul de învățământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secției 17 Poliție", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Constanța Încă un contract atribuit director către Synesis Partners SRL

18 Mar 2024 429

Primăria Agigea angajează director al Creșei „Albă ca Zăpada” din comună

23 Sep 2020 2053

Bucuria de a dărui! Copiii de la grădiniţele 22, 42 şi 53 din Constanţa înfrumusețează sărbătorile micuţilor defavorizați (galerie foto)

25 Nov 2017 2710

Inimioare mici, emoţii mari. Grădiniţa 42 şi-a redeschis porţile! Cristina Şerban - „Învăţământul constănţean are nevoie de noi toţi“

12 Sep 2017 3822

UPDATE. Părinţii acuză inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa „Şi-a pus verişoara director la Liceul din Ovidiu“. Iată ce spune Gabriela Bucovală

14 Sep 2016 9268

O nouă decizie controversată în dosarul copiilor care ar fi fost abuzaţi la grădiniţa „Micul Regat“

12 Jul 2016 2778

Debutează prima ediție a unui concurs de dansuri dobrogene și ale etniilor, în Constanța

11 May 2014 3144