Stiri calde

UPDATE Un microbuz a luat foc pe bulevardul Tomis, în zona Dedeman (galerie foto+video)În urmă cu câteva minute a alut foc un microbuz „maxi-taxi”, pe bulevardul Tomis, spre Ovidiu, în zona Dedeman.
 
Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea” Constanța, în microbuz nu se aflau persoane. La fața locului s-a deplasat o autospecială și un echipaj SMURD de la detașamentul Fripis. 
 

UPDATE, ora 12.16:

Conform informațiilor oferite de reprezentanții ISU, au ars câteva componente la compartimentul motor al microbuzului. De asemenea, din cauza căldurii s-a crăpat și parbrizul. Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Ely

04 Jun, 2016 16:07

Bn ca n-a fost nimeni in microbuz, ca astfel putea, doamne fereste sa explodeze si sa moara toti(ma refer la cei din microbuz)

Nume

22 May, 2016 15:41

coruptia este mare si va duce la pierderea de vieti omenesti...

Sandu

22 May, 2016 11:16

Niste sicrie pe roți!! Trebuie sa se producă o altă tragedie majoră pt ca Primăria si celelalte Autorități sa intre si în domeniul acesta foarte bănos... Probabil gunoiul ăsta de microbuz are 10-15 ani vechime si peste 1.000.000 km... Service si verificare tehnică nu a văzut decât pe hârtie!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.