Stiri calde

Evz.ro Un nou scandal zguduie Casa Regală britanică

 
Toţi membrii familiei regale britanice au aşteptat cu mare nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea bebeluş regal. Acest lucru s-a întâmplat pe 2 mai, Ducesa Kate Middleton a născut o fetiţă, dar tocmai în zilele acestea de minunată poveste regală de basm, un scandal a umbrit momentul deosebit, relatează evz.ro.
 
De aproape o săptămână, jurnalişti, dar şi admiratori ai cuplului regal au păzit  spitalul pentru a nu rata cea de-a doua naştere a lui Kate. Poporul britanic îi idolatrizează pe William şi Kate, dar iată că şi presa „a păzit” ceva în zilele acestea de euforie naţională.
 
Pe când cuplul de vis  Kate şi William aşteptau cel mai frumos moment, o “'incredibilă”  poveste era publicată în exclusivitate de revista Globe. Respectiv, regretata Lady Diana și Prințul Charles al Marii Britanii ar fi avut o fiică secretă, care se numește Sarah, trăiește la New York și seamănă uluitor cu cea supranumită „prințesa inimilor”! „Dezvăluirea” a apărut tocmai în „perioada de foc” a lui Kate în ceea ce priveşte naşterea şi tocmai când se vehicula faptul că, dacă va fi fetiţă, bebeluşul va avea numele Diana! 
 
Conform Globe, fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și prima lui soție nu au avut cunoștință de existența acestei fiice. După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, așa încât Diana ar fost supusă unor controale de specialitate. Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă de la Prințul Charles. Unul dintre medici a furat un asemenea ovul, l-a implantat propriei soții și așa s-a născut Sarah.
 
'Globe' mai scria că, la sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar ar fi refuzat categoric solicitarea acesteia de a face un test de paternitate. Deși întâlnirea fusese organizată în cel mai mare secret, el ar fi fost surprins de camerele de supraveghere, iar acum Casa Regală încearcă să împiedice difuzarea acelor imagini. Conform știrii apărute chiar pe coperta revistei, Sarah l-ar fi acuzat pe Charles de omorârea Dianei!
 
Publicația afirmă că această informație, apărută în contextul în care William, fiul cel mare al Prințului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, ar fi provocat o vie preocupare la Palatul Buckingham.
 
Considerând că este cazul să-și cunoască 'sora', Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soția lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di...
 
Sursa: evz.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.