Un procurist din Timişoara a murit în sala de judecată la Tribunalul Constanţa

Un bărbat de 76 de ani, din Timişoara ar fi suferit un infarct în momentul în care solicita judecătorului să ia cuvântul. Echipajul SMURD sosit la faţa a încercat în zadar resuscitarea bărbatului.

Update ora 12.52

Bărbatul se numeşte Ion Manea şi este de meserie procurist. El reprezenta la Constanţa o persoană într-un proces de moştenire. Martorii spun că după ce şi-a încheiat pledoaria, omul şi-a adus aminte că mai avea ceva de spus, însă judecătorul nu i-a permis să ia cuvântul. Procuristul s-a întors în bancă şi în momentul în care s-a aşezat i s-a făcut rău. Atunci a făcut infarct.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

artemiziu

31 Jan, 2015 15:47

Nenea. Puiu a trăit cu harul de a-i ajuta pe toți cei din jur, neconditionat. Oare se va mai naste un asemenea om printre noi. A fost pentru noi un exemplu, cu toții am avut de invatat sau de copiat din felul lui exemplar de a fi. Un mare inginer pe toate planurile. Ne vei lipsi nespus de mult, nenea. Puiu. Dumnezeu sa te odihnească pe masura sufletului tau!

Tibi

28 Jan, 2015 09:36

Faptul ca iti ajuti familia, sau un prieten plecat departe la un proces nu inseamna ca esti de meserie procurist. A fost un om extraordinar care se sacrifica neconditionat pentru altii. Dumnezeu sa il odihneasca!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.