Un român a intrat în cartea recordurilor

Consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov, i-a înmânat lui Gabriel Antoniu Lavrincic, Diploma de onoare.
Sălăjeanul Gabriel Antoniu Lavrincic a intrat în Guinnes Book, cu cele mai multe scrisori primite într-o viaţă de om. El a primit de la consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov, Diploma de Onoare, potrivit amosnews.ro De ce a făcut consulul Rusiei acest gest? Pentru că, în opinia sa, românul a contribuit astfel la păstrarea vie a memoriei ostaşilor sovietici şi a contribuit la consolidarea relaţiilor româno-ruse.
Recordul Mondial la categoria “Cele mai multe scrisori primite și trimise în toata istoria omenirii”, emis de Guinness World Records din Marea Britanie, se află în posesia unui român născut în comuna Marca, județul Sălaj - România. Este vorba de Gabriel Antoniu Lavrincic, cel care deține conform oficialilor Guinness 22.018 de scrisori primite din URSS. Acesta, la vârsta de numai 11 ani in 1986, a construit un "facebook prin scrisori", relatează amosnews.ro.
 
Sursa foto: meritocratia.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.