Unde sunt rutieriştii să vadă asta? Nereguli cu nemiluita la intersecţia străzii Baba Novac cu bulevardul Aurel Vlaicu

4tuning a intrat în posesia unor imagini cu traficul din Constanţa, din zona Baba Novac. Mai precis, imaginile surprind neregulie care se petrec la intersectia strazii Baba Novac cu bulevardul Aurel Vlaicu.

“Intersectia are un sens giratoriu si este foarte aglomerata deoarece bulevardul este si centura de vest a orasului. Infrastructura este insa facuta asa de prost, incat la circa 100 de metri de sensul giratoriu este o trecere cu nivel de cale ferata. Si cand trece trenul, apar problemele. Mai precis, centura (bd. Aurel Vlaicu) se blocheaza din cauza cozii. Insa cei care vor sa intre in oras, facand stanga pe Baba Novac, nu mai au rabdare sa stea la coada si o iau pe contrasens. Un lucru deosebit de periculos din doua motive: strada are o bretea cu sens unic pe care intra masinile ce incalca legea si daca vine cineva mai rapid se poate intampla un accident frontal. In al doilea rand, acolo nu degeaba este linie dubla continua: adica este o zona cu vizibilitate redusa si cu un grad crescut al riscului de accidentare”, scrie 4tuning.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier cu o victimă în municipiul Constanţa

19 May 2019 4923

Constanța. Steaguri montate în două intersecții importante din oraș

27 Feb 2019 4190

Se asfaltează trotuarele de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa (video)

01 Aug 2018 1932

Constanţa Accident rutier la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Baba Novac. O maşină a intrat într-un bloc. Şoferul, încarcerat (galerie foto+video)

01 Jun 2018 9266

Avarie RAJA în Constanța. Ce zone sunt afectate

04 May 2018 1794

UPDATE Carambol la intersecţia dintre Aurel Vlaicu cu Baba Novac (galerie foto + video)

09 Dec 2016 3500