UPDATE 5. Elena Udrea audiată de peste trei ore în dosarele Microsoft şi Gala Bute "Ne vedem la ora 12.00, la DNA"

Conform România TV, Elena Udrea a fost citată la DNA. Fostul ministru ar trebui să ajungă la audieri în jurul orei prânzului. După declaraţii, Elena Udrea va afla dacă va fi prezentată direct în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, sau se va lua o altă măsură.

Hotărârile Camerei Deputaţilor privind cererile de urmărire penală şi de încuviinţare a arestării preventive în cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate în Monitorul Oficial. Cele şase solicitări au fost aprobate seara trecută de forul legislativ.
 
Camera Deputaţilor a dat luni şase voturi distincte, cu bile, pentru solicitările justiţiei în privinţa Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.
 
Astfel, forul legislativ a aprobat cererea privind începerea urmăririi penale, dar şi cea a încuviinţării cererii de arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute”.
Camera Deputaţilor a aprobat apoi cererea privind încuviinţarea extinderii urmăririi penale în dosarul ”Gala Bute”.
Alte două voturi au vizat cererea de urmărire penală şi solicitarea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive în dosarul Microsoft în privinţa Elenei Udrea.
 
Camera a aprobat, luni seară, şi cererea formulată în cazul Elenei Udrea privind încuviinţarea arestării preventive prin înlocuirea controlului judiciar, în dosarul Microsoft.

UPDATE 5, ora 15.48


Elena Udrea, audiată de peste trei ore în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

UPDATE 4, ora 11.55

Elena Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Singura declaraţie pe care deputatul a vrut să o dea a fost: "Voi da declaraţii în dosarul Microsoft".


UPDATE 3, ora 11.00

La ieşirea din sediul secţiei de poliţie, Elena Udrea a spus jurnaliştilor prezenţi: "Ne vedem la ora 12.00, la DNA". Aceasta a fost singura declaraţie a deputatului.

UPDATE 2, ora 10.55

Elena Udrea a ajuns cu puţin timp în urmă la sediul Secţiei 2 de Poliţie, aşa cum prevede controlul judiciar. Aceasta a refuzat să facă vreo declaraţie la intrarea în secţia de poliţie. Cel mai probabil, de aici, fostul ministru va pleca la DNA pentru audieri.

UPDATE 1

De asemenea, teoretic, fiind cercetată sub contorl judiciar, Elena Udrea ar fi trebui să se prezinte azi, până la ora 11.00, la Secţia 2 de Poliţie, să dea cu subsemnatul.
Citeşte şi Elena Udrea trebuie să se prezinte la Secţia 2 de Poliţie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.