UPDATE 5. Aviz favorabil pentru noua cerere de arestare Elena Udrea nu se află în Parlament, la Comisia juridică

Elena Udrea este aşteptată în această dimineaţă la DNA pentru a da lămuriri cu privire la denunţul pe care l-a făcut pe 30 ianuarie împotriva şefului interimar al SRI, Florian Coldea.
 
Tot azi, la ora 11.30, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta ultima cerere DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea va participa la şedinţă.
 
Elena Udrea a fost eliberată aseară din arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Curţii Supreme au admis contestaţia sa şi au pus-o sub arest la domiciliu. Udrea şi-a petrecut noaptea la reşedinţa din complexul de lux situat în cartierul bucureştean Băneasa.

Update ora 9.27

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA la ora 9.25, cu cinci minute înainte de ora la care a fost citată. La fel ca şi aseară, ea nu a făcut presei niciun fel de declaraţii.

Update 2 ora 11.45

Comisia juridică din Camera Deputaţilor va începe dezbaterile pe marginea solicitărilor DNA de urmărire penală şi arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute. Udrea nu a ajuns deocamdată în Parlament, fostul ministru aflându-se, la această oră, încă, la audieri la DNA.

Update 3 ora 12.16

Dezbaterea a început. La ședință nu este prezentă Elena Udrea, în schimb este avocatul ei, Marius Striblea.

Update 4, ora 13.36

Elena Udrea a ieşit cu puţin timp în urmă de la audieri. La ieşirea din sediul DNA, deputatul a anunţat că azi nu va ajunge la Parlament.

Update 5, ora 15.18

Comisia juridică a dat aviz favorabil pentru cerere de începe a urmăririi penale şi de arestare în cazul Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute"

Citeşte şi Aviz favorabil pentru noua cerere de arestare a Elenei Udrea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.