UPDATE. Suspect în agresiunea din Tomis Nord Fabian Ovidiu Hristu, audiat de poliţiştii din Constanţa

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale caută acum suspectul agresiunii care a avut loc aseară pe strada căpitan Dobrilă Eugeniu, în cartierul Tomis Nord. Victima, Alexandru Andrei Sântimbreanu, un tânăr de 26 de ani din Tulcea reclamă că agresorul ar fi o cunoştinţă mai veche, Ovidiu Hristu, de 22 de ani, din Lumina.
 
Sântimbreanu, care este liderul unui ONG ce luptă împotriva consumului de droguri susţine că l-ar fi reclamat de mai multe ori la poliţie pe agresor pentru că ar fi dealer şi consumator de etnobotanice.
 
Victima se afla împreună cu un prieten, aseară, puţin înainte de ora 21.00 în cartierul Tomis Nord, când au fost agresaţi de un grup de indivizi, printre care şi suspectul din Lumina. Sântimbreanu spune că a fost lovit de mai multe ori înainte să reuşească să ajungă la maşina parcată. În încercarea de a demara ca să scape de agresori, el a lovit un autobuz RATC aflat în staţie pe strada căpitan Dobrilă Eugeniu.
 
Sântimbreanu spune că atunci când a ajuns la spital, cu capul spart şi plin de vânătăi a constatat că, în timpul altercaţiei, i-au fost sustrase suma de 2.200 de lei, actele maşinii şi un lanţ de aur de 36 de grame, pe care îl avea la gât.
 
Dacă Hristu şi complicii vor fi găsiţi, iar faptele reclamate se confirmă, ei vor fi cercetaţi pentru tâlhărie şi vătămare corporală gravă. În urmă cu patru ani, când abia împlinise vârsta majoratului, Fabian Ovidiu Hristu a fost cercetat penal de poliţiştii rutieri după ce a fost depistat conducând o motocicletă fără să aibă nici un fel de permis de conducere.

Update ora 11.43

Suspectul a fost găsit de oamenii legii şi, în prezent, este audiat la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.