UPDATE. Un bărbat din Cochirleni, cu mandat de arestare emis de autorităţile germane, a fost prins de poliţiştii din Constanţa

Poliţiştii constănţeni au identificat, duminică, în Ostrov pe Marius-Ciprian M. de 36 ani, din Cochirleni, care poseda Mandat European de Arestare, emis din anul 2013 de autorităţile germane, pentru infracțiunea de furt calificat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.

Pe numele acestuia autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de schimbul de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul va fi prezentat Curţii de Apel Constanţa, în cursul zilei de astăzi, pentru confirmarea mandatului european de arestare şi predarea către autorităţile judiciare din Germania.

UPDATE, ora 11.47

Bărbatul, depistat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă anunţă că în data 26.10.2014, în jurul orei 10.30, s-a prezentat la Punctul Comun de Trecere a Frontierei Silistra – Ostrov, pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos, cetăţeanul român M.M.C. în vârstă de 36 ani.

La controlul efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că, pe numele cetăţeanului român era emis, de Germania, un mandat european de arestare şi extrădare, pentru infracţiuni contra proprietăţii.
Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, fiindu-i întocmite documentele de predare la Postul de Poliţie Ostrov.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.