Vești proaste de la Dubai Simona Halep are probleme medicale

Simona Halep ar trebui sa joace mâine cu învingatoarea dintre Hantuchova și Mona Barthel, însă jucatoarea noastră are probleme medicale. Simona a acuzat dureri la ultimul antrenament, informează sport.ro.

Căzută pe locul 4 în clasamentul WTA, Simona Halep are la Dubai și Doha șansa de a reveni pe podiumul topului mondial. Tânăra jucătoare, care a început anul cu o victorie la Shenzen și care a ajuns până în sferturi la Australian Open, are însă probleme la Dubai.

Participarea Simonei la Dubai pare să fie sub semnul întrebării, după ce sportiva a acuzat astăzi dureri la antrenament, noteaza ziare.com, citat de sport.ro.

Sursa citată anunță în exclusivitate că Simona Halep a acuzat dureri în zona coastelor și va fi supusă unor examinări amănunțite, precum și unui RMN.

Simona Halep s-a mai retras și de la turneul de la Sydney, tânăra sportivă acuzând atunci o afecțiune gasto-intestinală.

Simona Halep ar trebui să intre în competiție mâine, în jurul orei 19:00, împotriva câștigătoarei dintre Daniela Hantuchova și Mona Barthel.

Halep este favorita numărul 1 a turneului de la Dubai, după ce Serena Williams a anunțat că nu va participa. Turneul este dotat cu premii în valoare de peste 2.5 milioane de dolari.



Sursa: sport.ro
Sursa foto: en.wikipedia.org

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.