Victor Ponta Vrem un sistem eficient de taxare pe autostrada Bucureşti-Constanţa, dar care “să nu fie mai inteligent decât noi”

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor să introducă un sistem eficient de taxare pe autostrada Bucureşti-Constanţa, dar care "să nu fie mai inteligent decât noi", informează gandul.info.
 
De asemenea, premierul a dat asigurări că sistemul va fi funcţional la 30 aprilie, iar maşinile nu vor aştepta mult la bariera din Cernavodă. Solicitarea i-a fost adresată ministrului de resort, Ioan Rus, în şedinţa de miercuri a Guvernului, în perspectiva zilei libere de 1 Mai.

După ce acesta l-a asigurat că sistemul "este inteligent", Ponta a replicat: "Să nu fie mai inteligent decât noi, aia e singura problemă. Ca să nu mai existe cozi la bariera de la Cernavodă, vreau să-l testăm împreună înainte de 1 Mai ca să fim siguri că funcţionează", potrivit sursei citate.

Ministrul a precizat că sistemul este în fază de testare şi din 30 aprilie va funcţiona.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a României (CNADNR) a anunţat, în urmă cu o lună, că a început lucrările pentru introducerea unui sistem electronic de plată a taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă, pe autostrada Bucureşti - Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.