Stiri calde

Viorica Dăncilă, despre remaniere. Declaraţii ale primului ministru al României (video)


Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a fost întrebată, în timp ce se afla într-o vizită la Constanţa, dacă ia în calcul remanierea unor miniştri, ţinând cont de ultimele zvonuri lansate în spaţiul public. Ea a spus că până nu se va face o evaluare a activităţii miniştrilor în funcţie de programul de guvernare, nu se pot lua decizii.

"Nu se va vorbi la acest comitet de remaniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus că nu se poate pronunţa dacă este mulţumită sau nu de activitatea colegilor ei din Executiv, până când nu se va trage linie asupra activităţii acestora.

"Acest lucru pot să îl spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, nu pot să fac anumite precizări", a adăugat primul ministru.

Întrebată dacă o eventuală modificare în Guvern ar putea afecta activitatea pe viitor a instituţiei în momentul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, Dăncilă a răspuns evaziv.

"Este adevărat, pentru noi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene este foarte importantă. Aş putea spune că este un examen de aderare a României la UE, deci în acest sens, vreau să vă asigur că suntem în grafic cu pregătirile", a mai spus Viorica Dăncilă.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viorica Dăncilă a transmis președintelui propunerile de numire a noilor membri ai Guvernului

17 Apr 2019 389

Viorica Dăncilă - „Tudorel Toader a greşit atunci când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat"

17 Apr 2019 436

Primul ministru Dăncilă despre militarii răniţi în Afganistan „Şi-au pus vieţile în pericol luptând pentru menţinerea păcii internaţionale”

13 Apr 2019 6270

Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Consiliului de Stat al R.P. Chineze

12 Apr 2019 415

Premierul Viorica Dăncilă, discuții cu omologul croat

11 Apr 2019 301

Viorica Dăncilă, întrevedere cu prim-ministrul Sloveniei în marja participării la Summit-ul cooperării între statele din Europa Centrală şi de Est şi China - 16+1

11 Apr 2019 325

Premierul Viorica Dăncilă participă la Summit-ul Șefilor de Guvern ai formatului cooperării 16+1 / Europa Centrală și de Est – R. P. Chineză

11 Apr 2019 263

Premierul Viorica Dăncilă „Datele recente ale Institutului Naţional de Statistică arată o revizuire pozitivă a creşterii economice trimestriale”

10 Apr 2019 260

Noul șediu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, inaugurat în prezența premierului și a ministrului Afacerilor Interne (galerie foto)

08 Apr 2019 755

Premierul Viorica Dăncilă va lua o decizie cu privire la ministrul Justiţiei în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD

08 Apr 2019 320

Viorica Dăncilă-vizită, azi, la Tulcea. Va fi însoţită de trei miniştri. Programul complet

08 Apr 2019 1044

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, în vizită oficială în Republica Slovacă

04 Apr 2019 279

Premierul Viorica Dăncilă „În niciun stat ambasadorii nu fac agenda prim-ministrului şi eu nu am să permit acest lucru”

03 Apr 2019 520

Şedinţă solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO

02 Apr 2019 331

Decizii semnate de premierul Dăncilă. Cine a plecat, de la vârful ANAF, cine a venit la Secretariatul General al Guvernului

29 Mar 2019 1207