Stiri calde

Viorica Dăncilă, despre remaniere. Declaraţii ale primului ministru al României (video)


Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a fost întrebată, în timp ce se afla într-o vizită la Constanţa, dacă ia în calcul remanierea unor miniştri, ţinând cont de ultimele zvonuri lansate în spaţiul public. Ea a spus că până nu se va face o evaluare a activităţii miniştrilor în funcţie de programul de guvernare, nu se pot lua decizii.

"Nu se va vorbi la acest comitet de remaniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus că nu se poate pronunţa dacă este mulţumită sau nu de activitatea colegilor ei din Executiv, până când nu se va trage linie asupra activităţii acestora.

"Acest lucru pot să îl spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, nu pot să fac anumite precizări", a adăugat primul ministru.

Întrebată dacă o eventuală modificare în Guvern ar putea afecta activitatea pe viitor a instituţiei în momentul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, Dăncilă a răspuns evaziv.

"Este adevărat, pentru noi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene este foarte importantă. Aş putea spune că este un examen de aderare a României la UE, deci în acest sens, vreau să vă asigur că suntem în grafic cu pregătirile", a mai spus Viorica Dăncilă.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Ţinutele alese de femeile ministru la preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România. Păreri pro şi contra

17 Jan 2019 335

Viorica Dăncilă, față în față cu ministrul afacerilor externe și expatriaților al Regatului Hașemit al Iordaniei, Ayman Safadi

16 Jan 2019 322

Mesajul premierului Viorica Dăncilă cu prilejul Zilei Culturii Naționale

15 Jan 2019 201

Viorica Dăncilă, prezentă la cina oficială oferită de președintele Parlamentului European, Antonio Tajani

15 Jan 2019 217

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, în vizită la Strasbourg. Va prezenta prioritățile Președinției României la Consiliul UE

13 Jan 2019 242

Comisarul european Corina Creţu „Nicăieri nu am fost atacată ca în România”

12 Jan 2019 319

Editorial Străinii care sunt mai români decât liderii noştri. De ce a devenit viral discursul lui Donald Tusk

12 Jan 2019 564

Ce ținute au ales femeile ministru la preluarea Consiliul Uniunii Europene de la Ateneul Român

10 Jan 2019 534

Răspunsul oficial al premierului Viorica Dăncilă la motivările privind respingerea nominalizărilor miniștrilor Transporturilor și Dezvoltării

10 Jan 2019 313

Președintele Iohannis explică de ce a respins propunerile pentru funcțiile de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării și de ministru al transporturilor

10 Jan 2019 462

Viorica Dăncilă, întrevedere cu ministrul afacerilor externe al Republicii Polone, Jacek Czaputowicz

09 Jan 2019 225

Viorica Dăncilă - „Pentru a stabili foarte clar ce avem de făcut în acest an, avem nevoie de un raport detaliat al măsurilor adoptate în 2018”

09 Jan 2019 248

Propunerile pentru desemnarea miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale, trimisă președintelui Iohannis. Cine sunt cei nominalizați

07 Jan 2019 344

Călin Popescu Tăriceanu „Toate şicanele pe care le face preşedintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am programat”

06 Jan 2019 325

Retrospectivă 2018 Imaginile cu cel mai mare impact surprinse în judeţul Constanţa (fotoreportaj)

05 Jan 2019 719