Virginia Ştefănică de la Taxe şi Impozite se mărită astăzi

6_virginia_-_virginia_stefanica.jpgŞefa Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local va îmbrăca, astăzi, rochia de mireasă, la numai câteva zile după ce viitorul său soţ a făcut 29 de ani.

Virginia Ştefănică va deveni soţia lui Sergiu-Dorin Uzun şi, după cum spun apropiaţi ai cuplului, petrecerea va avea loc lângă hotelul Europa din Eforie. Pentru ca invitaţii să se simtă cât mai bine, se vor amenaja corturi în care vor fi puse mesele la care vor sta şi se vor ospăta nuntaşii. Gura lumii spune că iniţial, şefa SPIT şi-ar fi dorit să-şi facă nunta pe o insulă grecească, însă costurile prea mari au făcut-o să se decidă să rămână pe tărâmurile natale.

Virginia şi Sergiu-Dorin s-au cunoscut chiar la locul muncă, tânărul fiind, în trecut, angajat al Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local.

Vasile Câju, naşul- mare, zice că ceremonia va avea loc „într-un cort elegant, pe plajă", chiar dacă se auzise că nunta se va desfăşura pe pajiştea din apropierea hotelului lui George Copos. În orice caz, petrecerea se anunţă a fi una pe cinste, mai ales că mirele face parte dintr-o familie de aromâni, cunoscuţi pentru înclinaţia spre opulenţă. Şi, cum băiatul este la prima păţanie de acest gen (mireasa lui fiind la a doua căsătorie), nunta trebuie să fie fastuoasă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mirela

12 Sep, 2010 21:30

imi pare rau de sergiu un baiat la locul lui pana sa o intalneasca pe aceasta Verginica,4 ani a fost iubitul unei fete minunate,urmau sa se casatoreasca dar asa e viata fata este distrusa acum iar el s a casatorit .Viata v a face dreptate celor fara suflet.Sergiu nu stie ce l asteapta.Va plati mai devreme decat isi imagineaza.

Articole asemanatoare

Firma unuia dintre asociaţii Valentinei Ştefănică cheamă la judecată CNANDR SA Cestrin

01 Oct 2014 2295

Firmă apropiată familiei Uzun de la SPIT şi partener de proiect cu CJC Modificări în acţionariatul celebrei Eurolevel

16 Sep 2014 5879