UPDATE. Zece revoluţionari din Constanţa au intrat în greva foamei "Rămânem aici până la soluţionare" (galerie foto video)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

IANI

07 Jan, 2015 21:57

Terminati,multi ati obtinut certificate pe bani si cunbostinte,plecati si munciti,ati luptat pentru libertatea voastra si a copiilor vostri.

ARIANA

07 Jan, 2015 21:54

Sa nu se anuleze nici o ordonanta,sa fie verificati toti acesti asa zis revolutionari sau multi profitori.Sa li se dea drepturi celor care au ramas cu handicap sau familiilor care si-au pierdut cei dragi.Sunt multi care au stat in casa si acum au certificate.Fac greva foamei,pentru ce? Le este frica ca sunt prinsi ca li se ia banii si drepturile pe care n-ar fi trebuit sa le aiba? Foarte multi am iesit in strada,ne-au trecut gloantele pe la urechi,numai noi stim,n-am luptat pentru a profita dupa accea,am luptat pentru libertate,am luptat pentru noi,pentru viitorul copiilor nostri.Cine sunteti voi sa-l amenintati si pe dl.Presedinte Johannis? Tinerii l-au ales,oamenii care muncesc cu greu in afara tarii,nicidecum voi.Acum il amenintati ca-l dati jos,cine sunteti voi? Va este frica ca nu mai puteti profita in continuare? Daca ati obtinut acel certificat corect,nu are de ce sa va fie frica.Nu trebuie sa faceti greva foamei,nu impresionati pe nimeni!

Articole asemanatoare

De mâine, începe şi pichetarea sediului Primăriei Revoluţionarii au intrat în greva foamei la Constanţa (galerie foto+video)

08 Jan 2015 4459

Trei persoane ameninţă că fac greva foamei dacă nu discută cu Ponta Sute de revoluţionari protestează la Guvern faţă de obligativitatea obţinerii de noi certificate

05 Jan 2015 2015