Un alt inceput - EDITORIAL

Ce poate fi mai emotionant, mai deosebit, mai. Cuvintele sunt sarace in a exprima bucuria sincera cu care tulcenii au primit oferta generoasa a "vecinilor" constanteni de a infiinta un supliment saptamanal ZIUA de Tulcea. Inceputu-i greu, o stim cu totii, dar in toate trebuie un inceput. Si a fost stabilita data de 13 august. In ciuda superstitiilor din popor, pentru noi aceasta data a insemnat foarte mult si de aceea am ales-o fara a sta prea mult pe ganduri. Chiar si reprezentantii administratiei locale de pe malul stang al Dunarii spuneau ca tulcenii meritau asta! O au! Si ca la orice inceput, emotiile-s mari. Multi dintre dumneavoastra ne cititi de o buna perioada de timp. Altii ne descoperiti abia acum. Am decis ca a venit timpul ca acest proiect ZIUA, pornit initial ca un cotidian regional pentru constantenii de la nivelul judetului, sa se dezvolte pentru a oferi mai multe informatii, intr-o forma mai atractiva, in care sa profitam de ceea ce ne-ar putea oferi si judetul Tulcea. Ne propunem in continuare sa oferim cele mai importante stiri ale zilei; sa fim in continuare alaturi de tine, tulceanule, in fiecare dimineata; sa avem o politica loiala, corecta fata de sursele noastre; sa ramanem fideli politicii noastre de a difuza doar stiri interne sau stiri care au, intr-un fel sau altul, legatura cu judetul Constanta si, de la sfarsitul acestei saptamani, si judetul Tulcea. Realizarea acestui saptamanal de Tulcea nu inseamna si nu presupune disparitia cotidianului ZIUA de pe piata constanteana. El va avea de acum inainte o forma extinsa de prezentare care sper ca va intruni aprecierile dumneavoastra. Ceea ce este mai important, in opinia noastra, este ca incepem sa va oferim posibilitatea sa va implicati si sa ne trimiteti spre publicare comentariile dumneavoastra. Cu toate ca acest saptamanal ZIUA de Tulcea se afla de ceva vreme in stadiul de proiect, acum deja parca suna mai bine, mai concis si chiar mai promitator. Este un inceput de drum de la care toti asteptam sa ne aduca noi bucurii si realizari. Cat despre celelalte, cine sa mai aiba timp de ele, ca tot nu fericesc pe nimeni? Mai bine sa privim inainte. Dupa aproape patru ani de prezenta a cotidianului pe piata media, acesta a capatat deja un nou aspect, ceva mai elegant, desi nu s-a schimbat radical. Vom continua serialele incepute, vom incheia tot ce ne-am propus, si asta doar ca sa facem loc unor lucruri noi care sa ne umple paginile si viata. Asa se intampla mereu... Cu toate ca, in momentul in care s-a vorbit despre aparitia unui supliment ZIUA de Tulcea, cei mai multi erau destul de sceptici, echipa noastra a mers inainte cu toata taria. Cel mai important este sa iti doresti foarte mult sa faci ceva si sa crezi in ceea ce faci. Apoi, trebuie sa muncesti pentru ca visul sa devina realitate. Niciodata nu poti sti cat de aproape esti de succes, cateodata esti mai aproape decat crezi! Asa s-a intamplat si cu ZIUA de Tulcea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elevii din județul Tulcea s-au întrecut în cadrul concursului „Prietenii pompierilor“! Lista câștigătorilor (GALERIE FOTO)

19 May 2024 201

Licitații Tulcea Braka Efect SRL și Ramali Construct SRL reabilitează drumurile din Valea Teilor, cu 1,39 milioane de euro (DOCUMENT)

19 May 2024 265

Tribunalul Tulcea, termen nou în dosarul insolvenței Alcovin SRL, din Tulcea! Firma deține celebra Cramă Măcin, furnizor al Casei Regale a României!

19 May 2024 246

Oficial de la IPJ Tulcea despre incendiul de pe strada Digului! O persoană, găsită carbonizată

18 May 2024 392

Știri Constanța Accident rutier la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada IG Duca (GALERIE FOTO)

18 May 2024 1235

Tragedie la Tulcea! Bărbat ars de viu în incendiul ce a cuprins o magazie de pe strada Digului (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 651

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul de pe DN 22A. Coliziunea s-a produs la depășire

17 May 2024 940

Se reia dezinsecția in municipiul Tulcea. Recomandările primăriei

17 May 2024 416

UPDATE ISU Delta Tulcea despre accidentul rutier de pe DN22, cu opt persoane implicate (Galerie FOTO)

17 May 2024 815

Trafic blocat pe DN22 Tulcea-Babadag, din cauza unui accident rutier!

17 May 2024 702

Judecătorul Daniel Nicola-Gheorghiu, propus vicepreședinte al Tribunalului Tulcea

17 May 2024 285

Adunarea Generală a Asociației Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România, eveniment organizat la Tulcea

17 May 2024 317

IPJ Tulcea Percheziții într-un dosar de înșelăciune, după ce o societate ar fi promis păgubitului livrarea unor cereale, în schimbul unei sume colosale

17 May 2024 369

Lansare de carte la Casa Avramide din Tulcea

16 May 2024 490

Primăria municipiului Tulcea Sesiunea de bugetare participativă începe la 1 iunie 2024

16 May 2024 391