Deputatul PSD Eduard Martin este proprietarul a doua motociclete Suzuki, cumparate in 2001 si 2004

Da` cu Hummer-ul ce-ai avut!

Potrivit unui nou proiect de lege, deputatii si senatorii vor trebui sa isi declare, pe langa proprietati, si data si modul obtinerii acestora #Deputatul PSD Eduard Martin sustine in declaratia sa de avere ca nu are nici casa, nici autoturism si nici terenuri

Declararea averilor demnitarilor este o problema care preocupa noul executiv. Potrivit unui proiect de lege, vor trebui declarate nu doar proprietatile, ci si data si modul obtinerii acestora. De asemenea, vor trebui declarate si colectiile de arta. Ministrul justitiei, Monica Macovei, este de parere ca trebuie creat si un birou care sa verifice aceste declaratii ale tuturor demnitarilor.Declaratiile de avere, pigmentate cu minciuneleConform prevederilor OUG nr.24/2004 privind intensificarea masurilor de prevenire si combatere a coruptiei, parlamentarii au obligatia depunerii declaratiilor de avere odata cu alegerea lor in functia de demnitari. Declararea averilor - a fost trata de multi dintre parlamentari lapidar, multe dintre date fiind incomplete.Unul dintre juniorii Parlamentului care s-a jucat cu declaratia de avere este deputatul Eduard Martin. In declaratia sa de avere, el sustine ca nu are nici casa, nici autoturism si nici terenuri. In schimb, si-a achizitionat in ultimi ani doua motociclete Suzuki.Colegul sau de partid, Alexandru Mazare, este potrivit aceluiasi document coproprietar pe o patrime dintr-un apartament, conduce un autoturism marca Cielo, dobandit in anul 1997 si detine un depozit de 14.000 euro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Managerul TSC, Dana Dumitrescu, a pierdut procesul cu preşedintele CJC. Poate face recurs!

27 Feb 2019 2641

Managerul contestă măsura în instanţă Horia Ţuţuianu o demite pe Dana Dumitrescu de la conducerea CJC cu mâna „majordomului“ său (documente + galerie foto)

22 Jan 2019 5277