Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 octombrie 2020


Berbec

Berbecii incep saptamana cu gandul la bani, fac calcule, cauta si gasesc solutii bune in aceasta privinta. Muncesc mult Berbecii in aceasta saptamana, dar cu folos.

Miercuri si joi, sa fie adaptabili si creativi, pentru ca unele situatii in materie de finante se pot schimba brusc, iar informatii noi care ies la suprafata pot schimba cursul unor investitii sau planuri financiare, insa se pot redresa. Tot in aceste zile, sa fie precauti cu privire la informatiile pe care le primesc sau la promisiunile care li se fac, nu toate sunt reale sau benefice pentru ei.

Spre finalul saptamanii, atentia se indreapta spre casa si familie, e bine sa fie mai rezervati, atenti la nevoile celor din jur, pregatiti sa sprijine pe cei care au nevoie.

Taur

Saptamana incepe cu Luna in semnul lor natal, iar la mijlocul saptamanii se formeaza un aspect provocator intre Mercur (Scorpion)  si Uranus (Taur), asadar e o saptamana importanta pentru Tauri. Au de luat decizii, de cantarit niste parteneriate si relatii. Tind sa fie radicali si sa abordeze toate situatiile in mod exacerbat, emotional, sau par sa fie prea concentrati pe propriile interese si pe ceea ce pot castiga/pierde.

Discutiile despre bani, negocierile, demersurile de a vinde sau cumpara, sunt la loc de cinste, mai ales marti si miercuri. Sunt convingatori, reusesc sa faca slalom printre obstacole si sa fie flexibili, totusi sa fie atenti ca le pot scapa detalii importante din vedere sau se pot lasa prea usor fermecati de unele persoane. 

In a doua parte a saptamanii, intalnirile cu oameni in prezenta carora se simt confortabil, sunt de bun augur. Sa caute sa faca doar ceea ce le aduce pace si incredere.

Gemeni

Gemenii pornesc mai greu motoarele in aceasta saptamana, mai ales daca au avut un weekend plin. Au dispozitii schimbatoare, sunt destul de capriciosi si au nevoie de liniste si discretie.

Marti si miercuri, Luna se va afla in Gemeni, asa ca sunt zile bune pentru a se remonta si a crea, pentru a fi atenti la ceea ce-si doresc si a obtine acele lucruri. Sa fie atenti insa la  calitatea informatiilor pe care le transmit, mai ales in mediul profesional si, de asemenea, cum interpreteaza vestile care ajung la ei. E posibil ca nu tot ceea ce se vehiculeaza sa fie real, asa ca o doza de rezerva nu strica.

In a doua parte a saptamanii, e rost de cheltuieli si investitii pentru casa, familie, confort si siguranta.

Rac

Racii ar fi bine sa se foloseasca de relatii, cunostinte si de farmecul pe care acum il au in comunicare. Abilitatile de negociere se pot dezvolta si pot fi folosite in toate demersurile lor, atat profesionale cat si personale. Saptamana aceasta scoate in evidenta lucruri care nu le-au fost la indemana sau pe care nu le-au vazut pana acum, apropo de relatii. Suprizele se tin lant mai ales miercuri si joi, cand si deciziile vor fi la fel de surprinzatoare si destul de radicale.

Totusi, unele situatii care par la inceput nefavorabile, se pot intoarce in beneficiul Racilor. Exista sanse sa primeasca vesti bune si sa fie luati in calcul in discutii despre proiecte mari.


Marti si miercuri sa fie rezervati, discreti si contemplativi, chiar daca vin multe informatii spre ei. Odihna si relaxarea sunt absolut necesare.

In a doua parte a saptamanii, sa fie atenti la nevoile lor si la ceea ce simt, sa aiba grija de ei si de ceilalti.

Leu

Leii pot lua decizii bune in aceasta saptamana, mai ales in materie de finante. Chiar daca au parte si de surprize de tot felul sau schimbari pe nepusa masa in cariera (miercuri si joi), reusesc sa le gestioneze bine. Isi modifica stilul de lucru, modul de a comunica si negocia, sau vad pur si simplu cateva solutii care le cresc eficienta si profitul. 

Circula multe informatii in anturaj, se spun multe, se promit multe, dar sa nu ia de bun chiar totul. Sa fie rezervati si cu promisiunile pe care le fac, dar si cu increderea pe care le-o acorda celorlalti.

Spre finalul saptamanii, ar fi bine sa se ocupe de echilibrul lor emotional si sa consume cat mai putin energie in exterior.

Fecioara

Saptamana incepe cu raspunsuri, vesti, studii si cercetare sau demersuri pentru organizarea unei calatorii indepartate. Fecioarele pot rezolva chestiuni administrative cu care isi bat capul de ceva vreme sau pot accesa informatii utile cu mai multa usurinta decat pana acum. 

Marti si miercuri au loc discutii cu sefii, sedinte, negocieri in privinta unor proiecte. Sa fie atenti ce si cat vorbesc, pentru ca e posibil sa fie gresit intelesi sau sa fie taxati din cauza indiscretiei.

Sa se astepte la tot felul de dezvaluiri, descoperiri ale unor interese ascunse sau pur si simplu la intelegeri mai profunde ale cauzelor unor situatii in care se afla (mai ales miercuri si joi).

In a doua parte a saptamanii, e bine sa se dedice activitatilor sociale si relatiilor cu prietenii, in masura in care toate acestea reprezinta destindere si nu obligatie.

Balanta

Balantele se pot bucura de beneficii financiare si favoruri, inca din prima zi a saptamanii. Acestea fie vin prin partenerul de viata, fie prin alte persoane cu care colaboreaza.

Marti si miercuri, exista deschidere mare catre evolutie, cercetare, invatare si rafinare intelectuala sau spirituala. Totusi, sa fie atenti ce informatii asimileaza si pe cine crediteaza, pentru ca nimic nu e ceea ce pare. De asemenea, vestile primite au caracter temporar, deci sa nu ia decizii definitive pe seama lor.

A doua parte a saptamanii este dedicata unor strategii profesionale si e bine ca acestea sa fie gandite astfel incat sa nu depaseasca nici resursele disponibile, nici competenetele de care dispun.

Scorpion

Scorpionii pot fi luati pe nepregatite in aceasta saptamana, mai ales miercuri si joi, de niste razgandiri, schimbari de pozitie sau retragere a unor promisiuni din partea unui colaborator, partener sau asociat. E nevoie sa fie fexibili, sa se poata adapta din mers, si sa ceara sfatul sau sprijinul unui prieten atunci cand simt nevoia. Sunt multi oameni in preajma, gata sa le vina in ajutor Scorpionilor, ceea ce le da incredere si optimism.

Marti si miercuri se pot ocupa de plati, taxe, impozite sau imparteli diverse. Pot beneficia si de niste favoruri sau usi deschise cand se asteapta mai putin. Totusi, sa pastreze o oarecare rezerva in privinta celor care se arata foarte generosi acum, pentru ca e posibil sa fie niste interese ascunse la mijloc.

Finalul de saptamana este numai bun pentru o calatorie sau pentru impartasiri intime, destainuiri sau preocupari spirituale.

Sagetator

Sagetatorii incep saptamana cu multa munca, multe responsabilitati si tot felul de situatii neprevazute care necesita rezolvari rapide si ii solicita atat fizic cat si psihic.

Din punct de vedere financiar, e nevoie de mari eforturi pentru a se mentine intr-o pozitie stabila si de o mare deschidere pentru a-si da seama ce schimbari sunt necesare in punctul in care se afla. Pentru ca, da, le e clar ca nu mai pot continua pe aceeasi linie si ca e timpul sa se reorienteze sau sa faca niste schimbari semnificative in planul afacerilor si al administrarii resurselor. 

Spre finalul saptamanii, e bine sa fie precauti in privinta banilor cheltuiti si sa accepte sprijinul cuiva din familie.

 

Capricorn

Capricornii pot realiza progrese semnificative, prin munca, asumare si o buna organizare in tot ce fac. Sunt determinati, eficienti si foarte ambitiosi, chiar daca intampina tot felul de piedici sau amanari. 

Vestile bune si sprijinul vin de la persoane din strainatate sau de la institutii ale statului, iar deschiderea si viziunea se datoreaza descoperirii de noi perceptii si posibilitati, prin studiu sau prin revelatii de tot felul. 

In zona muncii e mult freamat, sunt multe zvonuri si multa vorba. Sa fie insa atenti si sa selecteze doar ce le trebuie din tot noianul de informatii si vorbe, in felul acesta facand economie de energie dar si de reurse. Mai ales ca nu tot ce aud e si adevarat.

Varsator

Saptamana incepe cu preocupari care tin de camin, locuinta, activitati domestice sau grija pentru cineva din familie. Sunt preocupati de securitatea lor materiala si emotionala, asa ca vor fi destul de rezervati si linistiti.

De marti incepand, se agita din nou spiritele. Au chef de vorba, de socializare, de facut declaratii si impartasiri. Totusi, sa fie atenti ce si mai ales cat spun, pentru ca sunt predispusi la gafe, neglijente si indiscretii care ii pot costa.

Surprizele acestei saptamani nu-I ocolesc nici pe Varsatori, in cazul lor vizand zona carierei si a familiei. Asadar, sa se astepte la neasteptat, dar sa aiba incredere ca vor gasi solutii bune din mers si se vor adapta.

Pesti

Pestii incep saptamana cu inspiratie, idei, comunicare eficienta. E bine sa fie atenti la scopurile lor si sa nu-si disipeze energia in mai multe directii deodata, mai ales marti si miercuri, cand cei din jur fac multa galagie in preajma lor. 

Daca ii inspira sa studieze ceva, sa creeze ceva  sau sa se ocupe mai pe indelete de un hobby, sa o faca fara sa stea pe ganduri. E o saptamana buna pentru schimbari de perspectiva, mai ales ca apar elemente noi, rasturnari de situatie si vesti neasteptate, deci va fi nevoie sa-si tot schimbe unghiul din care privesc. 

Sfarsitul saptamanii aduce apropiere de persoana iubita si de copii, nevoia de tandrete si de a fi acceptati si intelesi.

Astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.