AstroCafe.ro

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

Berbec
În primele zile ale săptămânii ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sa vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Pe 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul tău zodiacal, ajutându-te să iei decizii importante în toate planurile vieții. apar noutăți financiare, posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Taur
Ești tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății, pentru că pe 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului și îți poate evidenția afecțiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber. Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari.

Gemeni
În urma evenimentelor în care ai fost, și mai ești încă implicat, alături de prieteni sau colegi de serviciu te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, pentru că se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului în ziua de 24 Octombrie. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și spațiile zgomotoase. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Rac
Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imagina ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Pe 24 Octombrie se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian. 

Leu
Debutul săptămânii te găseșete pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate. Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Berbecului, pe 24 Octombrie îți aduce în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritățile. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită le povestești multe și mărunte despre tine.

Fecioara
Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, ajutându-te să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Balanta
În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilște-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. În preajma datei de 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, oferindu-ți noutăți parteneriale și financiare. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut. Pot intra în discuție și moștenirile și partajele personale și profesionale. În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale.  

Scorpion
Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Pe 24 Octombrie se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, amintindu-ți că ai de pus la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare.

Sagetator
Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. În preajma datei de 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând un final de etapă în plan sentimental. La serviciu sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale. Fie primești o propunere de colaborare, o cerere în căsătorie sau o invitație de a te implica în activități distractive.

Capricorn
Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență  în prima parte a zilei de 23 Octombrie, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Pe 24 Octombrie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, marcând schimbări în plan familila și domestic. Relațiile cu membrii familiei, cu cei dragi în general își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină. 

Varsator
Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. În preajma datei de 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, ajutându-te să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Pesti
Cheltuielile de la începutul săptămânii îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. În preajma datei de 24 Octombrie se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, influențându-ți deciziile referitoare la venituri și cheltuieli. Sunt posibile discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de neamuri.
Sursahttps://www.astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 iulie 2019

15 Jul 2019 548

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 iulie 2019

08 Jul 2019 541

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 01 - 07 iulie 2019

02 Jul 2019 446

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iunie 2019

24 Jun 2019 676

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iunie 2019

17 Jun 2019 1041

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iunie 2019

10 Jun 2019 670

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iunie 2019

03 Jun 2019 483

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 27 mai - 02 iunie 2019

27 May 2019 469

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 20 - 26 mai 2019

21 May 2019 1390

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 13 - 19 mai 2019

13 May 2019 623

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 06 - 12 mai 2019

06 May 2019 504

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019

29 Apr 2019 617

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 aprilie 2019

22 Apr 2019 472

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 aprilie 2019

15 Apr 2019 524

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 8 - 14 aprilie 2019

08 Apr 2019 531