AstroCafe.ro

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

Berbec
Tu eşti vedeta Zodiacului, datorită energiei deosebite ce o primești din astral. Este un moment de final și unul de început. Ai şanse bune de a te raporta altfel la tot ce te înconjoară. Înoiește-ți garderoba, înscrie-te la un program de întreținere corporală și trasează planuri personale și profesionale pe termen lung. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai difcil să te implici în acțiuni comune cu alții. Cumva sunt zile bune numai pentru tine și treburile tale personale, de aceea ar fi bine să profiți din plin. În perioada 27 – 29 Septembrie se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informații referitoare la salarizarea locului de muncă, dar și modificări în condițiile de lucru. Surprizele pot fi de proporții. Controlează-ți reacțiile și fii răbdător, calm, tolerant! Totul se desfășoară spre binele tău suprem, chiar dacă, deocamdată nu întrezărești acest bine. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Taur
Săptămâna aceasta se recomandă multă atenţie la capitolul sănătate. Bine ar fi să-ţi iei câteva zile de vacanţă sau măcar să încerci să te ocupi de treburi uşoare. Sunt posibile stări interioare contradictorii, iar sănătatea întregului organism este vulnerabilă. Nu sunt indicate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte doar remedii naturiste, stai mai mult în aer liber şi odihneşte-te regulat. Sunt zile bune pentru o reevaluare atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. La o analiză atentă a proiectelor în care eşti implicat alături de alţii, vei constata că este nevoie să te retragi din unele activităţi care nu te mai reprezintă sau care nu mai sunt profitabile. Discuțiile tăinuite cu cineva drag și de încredere te ajută să-ți lămurești multe și mărunte. Cheltuieli cotidiene.

Gemeni
Evenimentele importante ale săptămânii roiesc în jurul prietenilor. Astfel, unele relaţii se pot încheia definitv, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile. Pot apărea în viaţa ta oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care să desfăşori activităţi cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi importantă. Discuţiile cu cei apropiaţi vor fi frecvente, iar profitul de partea tuturor. Este foarte probabil ca un protector important s-ţi dea sfaturi şi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi actualmente în domeniul profesional. Totuşi, susţinerea de la prieteni şi protectori va dura aproximativ trei săptămâni, de aceea fii prudent şi valorifică la maxim potenţialul oferit de aceştia. În segmentul profesional, relaţiile colegiale vor deveni destul de anoste, iar la serviciu  apar sarcini de lucru noi. Dozează-ţi eforturile, evită provocările celorlalţi şi bazează-te doar pe tine.

Rac
Domeniul profesional este marcat de răsturnări de situație. Se întrezăreşte începerea unei etape noi în zona muncii, etapă ce îţi poate aduce o imagine bună, dar şi responsabilităţi pe măsură. Relaţiile cu şefii sunt bune şi primeşti din plin susţinerea acestor persoane. Dialogurile profesionale vor fi la ordinea zilelor, iar ideile şi sugestiile tale vor fi apreciate şi puse în practică. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le la maxim. Prietenii te solicită din plin. Este bine să reții cele discutate sau petrecute cu aceste personae, deoarece undeva, cândva se vor relua sub diverse forme, unele foarte neplăcute. Este foarte bine ca în parallel cu îndatoririle cotidiene să-ţi orientezi eforturile și către proiecte legate de hobby-uri. Finalul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, dietă, mișcare în aer liber.

Leu
Începutul săptămânii îţi aduce evenimente deosebite în zona relaţiilor cu străinătatea. Începe o perioadă în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă se remarcă  prin controverse, de aceea fii prudent. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi pe măsura eforturilor depuse. În plan profesional se ivesc pe neașteptate acțiuni de anvergură, discuții importante cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții. Însă va trebui să găsești un echilibru între îndatoririle socio-profesionale și cele familiale, întrucât membrii familiei pot riposta destul de vehement.

Fecioara
Capitolul financiar va intra într-o nouă etapă. Este vorba despre banii şi bunurile altora, respectiv poţi primi un cadou substanţial sau o sumă de bani consistentă când te aştepţi mai puţin sau de la cine nici cu gândul nu gândeşti. Practic se deschid oportunităţi de câştig, posibilităţi de a investi sau de a te asocia în afaceri. Fii prudent, verifică cu atenţie bugetul de venituri şi cheltuieli şi nu te hazarda. Ca din senin apar idei financiare bune şi succes în demersurile legate de investiții sau moşteniri. Pe de altă parte se vor contura demersuri necesare unor călătorii sau pentru abordarea unor studii. Totuși, factorul surpriză este prezent și în orice moment poate răsturna totul. Întâlniri și dialoguri cu personae erudite, participare la seminarii, conferința, la evenimente cu multă lume. 

Balanta
Noutăți parteneriale de anvergură. Este un moment de excepţie în care poţi face o curăţenie drastică printre relaţiile parteneriale, fie că este vorba de cele personale, fie de cele profesionale. Relaţiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt şanse mari de a apărea altele mult mai interesante şi profitabile. Ai posibilitatea de a dialoga eficient şi de a pune la punct proiecte viabile alături de oameni de valoare. Important este să-ţi deschizi sufletul şi mintea la tot ce te înconjoară şi să accepţi sfaturile celorlalţi. În perioada 27 – 29 Septembrie se conturează chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii vechi sau dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei, partenerii sau cu instituțiile financiare. Prudență și răbdare, pentru că se pot isca situații total imprevzibile și profund răscolitoare! Finalul săptămânii este favorabil activităților culturale și educative.

Scorpion
La serviciu se anunţă o nouă etapă, cu activităţi interesante şi oameni dornici să-ţi fie alături în munca pe care o desfăşori. Apar influxuri deosebite în sectorul muncii, deschizându-ţi oportunităţi de a-ţi găsi un nou loc de muncă sau de a începe lucrul la un proiect interesant şi profitabil. Bine ar fi să-ţi dozezi elanul şi eforturile, pentru că sănătatea va avea de suferit în special pe segementele capului. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în perioada 24 – 26 Septembrie. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă. Relațiile parteneriale sunt dinamice și foarte rapid se pot reconfigura în totalitate. Unele relații se pot rupe brusc, fără explicații logice. Fii precaut, evită critica excesivă şi ascultă-i mai mult pe ceilalţi. Chestiuni financiare importante.

Sagetator
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii capătă influxuri astrale noi încă de la începutul săptămânii. Se poate înfiripa o iubire, poţi concepe un copil sau măcar tot ce ţine de sfera iubirii şi a plăcerilor fizice va fi accentuat. Pe de altă parte, starea de bine pe care o vei simţi în aceste zile anunţă schimbări importante vizavi de relaţionarea cu cei dragi. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, ce îţi va aduce cu trecerea timpului atât beneficii sufleteşti, cât şi materiale. Multă forfotă în segmental muncii. Sarcini de lucru noi, unele spectaculoase, altele bulversante. Evită relaţiile frivole sau cele cu persoane puţin cunoscute. Revin în atenție conflicte vechi rămase nesoluţionate. De reţinut că în aparenţă relaţiile colegiale sunt bune, iar munca pare că se defăşoară uşor, dar există duşmani ascunşi destul de puternici. Pot izbucni uşor rivalităţi.

Capricorn
Începutul săptămânii îţi aduce în atenție treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură sau reamenajări interioare plănuite mai demult. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile în acest sens. Demersurile legate de spaţiul locativ şi patrimoniu familial îţi vor fi susţinute. Relaţiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei, dar se pot lămuri şi pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa şi rudele. Totuşi, fii prudent şi nu încerca să  forţezi nota în a face mai mult decât poţi sau decât este nevoie pentru cei dragi. În plan amoros se conturează situați inedite, turnuri spectaculoase de situație și discuții neobișnuite ori cu persoana iubită ori cu copiii. Se recomandă prudență, calm, răbdare! La sfârșitul săptămânii este nevoie să te ocupi de treburi de rutină. 

Varsator
Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări majore. Este un moment bun de a-ţi redefini modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni care până acum stăteau în fundalul vieţii tale cotidiene. Totuşi fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. Gândirea şi comunicarea este la cote înalte. Călătoriile pe distanţe scurte, realizate în scopuri diverse, sunt o altă temă sugerată de astre. Acasă, în familie se conturează situații deosebite, discuții aprinse, dar și treburi gospodărești ce trebuie rezolvate rapid. Prudență, răbdare, toleranță! Pe de altă parte, persoana iubită sau copiii te vor solicita din plin. Hobby-uri și aventuri la finalul săptămânii.

Pesti
Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să obții venituri dintr-un alt loc de muncă. Sunt șanse de îmbunătățire financiară, însă este nevoie de răbdare. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani fluctuează. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt surprinzătoare, deosebite și oricând pot lua turnuri nebănuite. Fii prudent în vorbe și gesturi! Unele relații se pot destrăma fără rost. Mentalul este suprasolicitat și de aici sunt șanse să obosești sau chiar să declanșezi probleme de sănătate deosebite, punctate cu note ciudate. Odihnește-te acasă, alături de cei dragi.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 decembrie 2018

03 Dec 2018 328

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 26 noiembrie - 02 decembrie 2018

27 Nov 2018 395

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 19 - 25 noiembrie 2018

20 Nov 2018 356

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 469

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 534

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 416

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 495

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 627

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 415

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 785

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 522

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 717

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 762

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 668

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 septembrie 2018

03 Sep 2018 563

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 august 2018

20 Aug 2018 700

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 531

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 617

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 iulie 2018

23 Jul 2018 722

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 702

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 649

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 940

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 407

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 februarie 2018

19 Feb 2018 451

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 februarie 2018

12 Feb 2018 969

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

05 Feb 2018 1126

Horoscop pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018

29 Jan 2018 602

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018

22 Jan 2018 524

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

15 Jan 2018 1085

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

08 Jan 2018 941

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018

01 Jan 2018 561

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

30 Dec 2017 877

Horoscop pentru saptamana 25 - 31 decembrie 2017

26 Dec 2017 1280

Horoscop pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017

18 Dec 2017 772

Horoscop pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017

11 Dec 2017 1300

Horoscop pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017

04 Dec 2017 604

Horoscop pentru saptamana 27 noiembrie - 03 decembrie 2017

27 Nov 2017 733

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017

20 Nov 2017 1386

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

13 Nov 2017 1461

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

06 Nov 2017 821

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

30 Oct 2017 1291

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

23 Oct 2017 1316

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

16 Oct 2017 1241

Horoscop pentru saptamana 09 - 15 octombrie 2017

09 Oct 2017 1468

Horoscop pentru saptamana 02 - 08 octombrie 2017

02 Oct 2017 1098

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

25 Sep 2017 1550

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 1309

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017

04 Sep 2017 1514

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1864

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017

21 Aug 2017 2036