Horoscop 03 august Pentru una din zodii, în domeniul profesional se conturează noi orizonturi

Berbec 

Contextul astral al zilei te predispune la izolare, dorință de singurătate si de evadare din tumultul vietii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discutii tainice cu propria-ti persoana, dar si cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdata legate de sanatate si domeniul profesional. Evita pe cat posibil astazi consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale!

Taur 

Interesanta si importanta zi la capitolul prieteni si protectori. Contextul astral de astăzi iti deschide posibilitati de relationare cu oameni noi, deosebiti, care chiar pot sa te sprijine in proiectele tale de viitor. Fii prudent si selecteaza-ti pe indelete anturajul. Sunt posibile neplaceri de la prieteni si asa-zișii protectori.

Gemeni 

In domeniul profesional se contureaza noi orizonturi din toate punctele de vedere. Influențele astrale te împing pe un drum social cu totul nou. Îi se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o functie de răspundere râvnită de tine în taină sau pur si simplu te poti orienta catre un alt loc de munca. Șefii sau reprezentantii unor institutii oficiale iti pot crea neplaceri.

Rac 

Noutăți amestecate din si despre strainatate, iar pentru cei implicati in examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură interesantă. Apar oportunități de  lărgirea orizontului cunoașterii. Sunt momente favorabile de a-ti schimba planurile de viata, fie orientandu-te catre calatorii peste mari si tari, fie abordând forme de instruire pe termen lung.

Leu 

Contextul astral de astazi îți prefigurează noutati la capitolul bani si bunuri detinute in comun cu altii. Se deschide o etapa importanta de castig, fie de la si prin partenerul de viata, fie prin colaborari noi, fie prin mosteniri. Exista si varianta să se înceapa un proces de partaj in urma unui divort sau in urma unei separari in afaceri.


Fecioara 

Relatiile parteneriale vor cunoaste reconfigurari pe termen lung. Cu greu te desprinzi de cele vechi, insa nemultumirile si dezacordurile intre ce iti doresti sa faci si ce iti ofera ceilalti sunt mult prea mari pentru a mai continua in acelasi stil. Pregateste-te pentru parteneri noi, colaborari de anvergura si actiuni cu bataie lunga. Sunt posibile discutii aprinse.

Balanta 

Deosebita zi la capitolul munca de zi cu zi si relații colegiale. Se anunta modificari ale conditiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil sa apara in orizontul tau si o alta profesie pe care pana nu de mult o abordai doar sub forma de hobby. Sanatatea este vulnerabilă. Dozeaza-ti eforturile, evita enervările si provocările celorlalți. Odihnește-te conștient!

Scorpion 

Se contureaza schimabri majore in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. O relatie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitiv. Este nevoie sa privesti cu alti ochi tot ce tine de relatiile cu cei dragi si să-i lași să-și trăiasca viata asa cum cred ei mai bine. Pe de alta parte, sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby.

Sagetator 

Contextul astral de astăzi iti aduce noutati in relatiile familiale si spatiul in care locuiesti. Astfel sunt posibile discutii importante legate de patrimoniul familial si de trecutul neamului din care provii. De retinut informatiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lamuresti multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de altă parte, poți desluși noi trasee de viata publica.

Capricorn 

Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuații majore. Mare atentie daca inveti, daca sustii examene, probe sau daca lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea comunicarea este viciata, asa incat sunt posibile neintelegeri si chiar un schimb de replici mai puțin plăcute.

Varsator 

Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Influxurile astrale te predispun la noi forme de castig, pe de o parte, datorita schimbarilor conditiilor de munca. Iar pe de altă parte, este foarte posibil sa primesti oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala fluctuează!

Pesti 

Apar șanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ti remodela personalitatea si pentru a relationa altfel cu tot ce te înconjoară. Ar fi bine sa incepi sa fii mai atent cu trupul si sufletul tau, prin ingrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personala. Esti emotiv, subiectiv, dornic de actiuni noi, insa astazi evita eforturile prea mari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 441

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 504

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 686

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 622

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 580

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 611

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 799

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706