Horoscop. Află ce îți rezervă astrele în materie de bani în această săptămână

Horoscop Berbec 

Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agoniselii tale. Miercuri si Joi se întrezăresc dialoguri si inalniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbește direct si la obiect. Evita deciziile majore, declaratiile de orice fel si implicarea in activitati profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul saptamanii este bine sa te retragi in linsitea si siguranta casei. Sunt momente excelente de a alcatui planuri gospodaresti și de a sta de vorba cu cei dragi.

Taur 

Primele doua zile ale saptamanii iti ofera energie benefica pentru a-ti reorganiza planurile de viitor, pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a-ti face ordine in relatii. Chiar daca, starile tale de spirit fluctueaza, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Intre 8 si 10 Iulie se contureaza vesti importante legate de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Pot aparea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de munca se poate diversifica activitatea si de aici tu să ai posibilitatea de a castiga bani mai multi. Este adevarat ca si eforturile vor fi pe masura, dar te vei descura excelent. Spre finalul intervalului analizat se anima relatiile cu anturajul apropiat. Unii prieteni se vor autoinvita la tine sau iti vor propune o excursie.  

Gemeni 

Discreția care te învăluie in primele zile ale saptamanii te fereste de provocarile celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ti regândi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te răsfăța cu plimbări in aer liber, cu o dieta de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa. Important este sa te ocupi doar de ale tale si sa eviti implicarea de orice fel in treburile altora. Se pot accentua unele afectiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor. La finalul saptamanii primesti bani din munca desfășurată la serviciu. Cheltuielile vor fi si ele prezente.    

Rac 

La inceputul saptamanii esti dornic sa te sfătuiesti cu prietenii si protectorii. Implicarea in proiecte de anvergura alaturi de oameni care au aceleasi vise si idealuri ca tine iti ofera posibilitati deosebite de dezvoltare personala, dar si satisfactia lucrului bine facut si de folos si altora. Dozeaza-ti eforturile si elanul deoarece risti sa-ti neglijezi relatiile cu cei apropiati. Intre 8 si 10 Iulie este nevoie sa te odihnesti mai mult. Sunt posibile neplaceri legate de afecțiunile vechi și ignorate. Regândește-ți programul zilnic si relatiile socio-profesionale. Pe de alta parte, ar fi bine sa cauti sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experienta spirituala si relationala si urmează-le sfaturile si solutiile oferite. In weekend iti va reveni cheful de viață.

Leu 

Sfera profesională este animata din plin. Se întrezăresc ședințe cu sefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit sa le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de munca. Traversam o perioada in care ti se deschid noi culoare profesionale, existand posibilitatea sa-ti schimbi total profesia si conditiile de munca. Totusi, analizeaza pe indelete ce se petrece in acest sector si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. Pe de alta parte, imaginea in ochii lumii, statutul social ti le poti schimba in sens pozitiv, dar pentru asta trebuie sa depui eforturi serioase si pe termen lung. In weekend, bucura-te de prieteni!


Fecioara 

Dacă la începutul saptamanii esti preocupat de aspectele mateiale ale vietii, rapid sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregătire speciala in domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu Ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi iti ofera suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gândirea, cat si pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat într-un program de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent si deschis pentru ideile altora. Legaturile cu strainatatea sunt o alta tema interesanta. Demersurile pentru calatorii, dar si pentru studii pe termen lung au succes. In weekend este loc de evenimente cu multa lume. 

Balanta 

Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, in functie atât de nevoile tale personale, cat si ale celor dragi. Pe de altă parte, se vor ivi situații interesante legate de călătorii sau studii pe termen lung, departe de locurile natale. A doua jumătate a săptămânii este animată de întâlniri și dialoguri cu multă lume. Se conturează noutăți socio-profesionale de anvergură.

Scorpion 

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale total neprevăzute. Sunt posibile dialoguri interesante, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă, este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare. Prudență la tot ce ține de acte, documente, înscrisuri sau înțelegeri cu alții! La finalul intervalului analizat se recomanda studii si cercetari legate de teme spirituale, istorice sau profesionale. Și călătoriile sau dialogurile cu persoanele aflate în străinătate reprezintă subiecte de luat în seamă.

Sagetator 

Luni si Marți este multă agitație la serviciu. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informațiile colaterale si îndeplinește-ți sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv, dar si pe extremitățile picioarelor. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta potrivita si odihneste-te regulat. Relațiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul saptamanii. Prudenta si discernământul te vor feri de neplăcerile existente în fundal. Spre sfarsitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.  

Capricorn 

Foarte provocatoare sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Distracții, dialoguri interesante, surprinzătoare, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămânii și ar fi bine sa-ti canalizezi eforturile către îndatoririle profesionale. Relațiile colegiale sunt tensionate si foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Selecteaza-ti prioritatile profesionale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihneste-te si plimba-te mai mult in aer liber. Spre finele saptamanii, partenerul de viata te solicita mult si bine.

Varsator 

Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relatiile familiale. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ti le adreseaza cei dragi, altfel risti sa ramai atat fara energie vitala, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce iti doresti tu. Pe de altă parte sunt și zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a ieși în lume cu prietenii. Copiii sunt o alta tema importanta a acestor zile, datorita situatiilor in care acestia te implica vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunta treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta.   

Pesti 

Debutul saptamanii iti aduce multe dialoguri cu cei apropiati, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Intr-un anume fel, gandirea ta este focalizata deocamdata pe bani si bunuri materiale pe care le poti obtine si folosi de la si prin altii. De aici si felul in care vorbesti are legatura cu aspectele materiale ale vietii cotidiene. De asemenea, se pot ivi pe neasteptate calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Intre 13 si 14 Iulie iti sunt favorizate activitatile gospodaresti si dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent si tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se contureaza petreceri, iesiri in lume cu persoana iubita, dar si momente de răsfăț cu un hobby.

 

Citește și: Horoscop. Află ce se întâmplă cu zodia ta la început de săptămână
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 09 mai 2024. Un farmec aparte va învălui ziua, pentru una din zodii

09 May 2024 509

Horoscop pentru miercuri, 08 mai 2024. Una din zodii va cheltui sume importante de bani

08 May 2024 596

Horoscop pentru marți, 07 mai 2024. Ziua aduce veselie și chef de aventuri pentru una dintre zodii

07 May 2024 535

Horoscopul lunii noi în Taur–8 mai 2024, ora 6.22, ora României

06 May 2024 961

Horoscop pentru săptămâna 06 - 12 mai 2024. Tendința de a se izola de lume este accentuată pentru unii nativi

06 May 2024 538

Horoscop pentru luni, 06 mai 2024. Apar schimbări în domeniul profesional pentru una din zodii

06 May 2024 468

Horoscop pentru duminică, 05 mai 2024. Cum va fi prima zi de Paște pentru fiecare zodie în parte

05 May 2024 614

Horoscop pentru sâmbătă, 04 mai 2024. Finalul acestei săptămâni aduce cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

04 May 2024 687

Horoscop pentru vineri, 3 mai 2024. Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

03 May 2024 549

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 544

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 545

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 546

Horoscop pentru marți, 30 aprilie 2024. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte

30 Apr 2024 593

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 600

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 760