Horoscop. Interesantă zi pentru relațiile sentimentale



 Berbec 

Interesanta zi pentru relatiile sentimentale. Cu toate ca in aceasta zona totul este confuz si nesigur, te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Atitudinea potrivită față de cei dragi este una de detasare, acceptare si încredere ca vor veni si vremuri mai bune.

Taur 

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste astazi. Recomandabil este să te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau îmbunătățirea conditiilor locative. Relatiile cu membrii familiei iti pot da bătăi de cap, insa nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si ajungerea la învoială se va face cam greu. Dar se va ajunge!

Gemeni 

Ești mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, fiind momente bune pentru întâlniri și discutii utile. Ai șanse să-ți îmbunătățești bagajul educațional fie prin schimb de informații, fie studiind, învățând sau propunându-ți programe de instruire. De retinut ca latura educativă este in vizorul astrelor. Spre seară, bucură-te de o șuetă alături de prieteni.

Rac 

Chestiunile financiare cotidiene sunt foarte evidente astăzi. Poti primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit să faci cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit. In a doua parte a zilei discută cu un prieten de încredere despre planurile tale financiare. Sunt momente bune de a te gândi și la talentele tale native.

Leu 


Senzația că toata lumea e a ta te însoțește întreaga zi. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales ai, sau ar fi bine să ai, un plan bine pus la punct, în legatură cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală, relațională sau să te ocupi de înfrumusețarea trupului.

Fecioara[Zodia Fecioara]Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cât mai mult posibil în lăcașurile sale. Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar catre partea frumoasă a vietii. Plimbă-te in aer liber, meditează in locuri sfinte si relaxează-te.

Balanta 

O zi dinamică la capitolul prieteni si protectori. Intalniri, discutii, vesti care de care mai interesante, dar si dispute pe măsură. Se pare ca exista anumite detalii legate de cariera sau imaginea ta in societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten iti poate spune în mod obiectiv cum te raportezi tu la indatoririle sociale si ce ar trebui sa faci pe viitor.

Scorpion 

Ocupă-te de aspectele profesionale si de imaginea ta publică. Exista chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. Șefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum îți îndeplinești sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri. Spre seară, detașează-te de cotidian și plimbă-te în aer liber.

Sagetator 

Esti interesat de cele petrece in afara granitelor tarii. Relatia cu strainatatea este in prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru calatorii in ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung. Indicat ar fi să-ți îmbunătățești personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de artă sau de turism. In a doua parte a zilei organizează o întâlnire cu cei dragi.

Capricorn 

Chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor. Dacă se pune problema unei despărțiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau dinspre rude.

Varsator 

Apar noutăți în plan partenerial. Este posibil ca în urma unei analize atente a acestui segment să descoperi multe neplăceri sau situații confuze. Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție. Poti fi tentat să rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru că nu e cazul să îndepărtezi pe cineva.

Pesti 

Vrei să te ocupi azi, pe îndelete, de toate treburile restante. Ai multe de făcut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu ține cont doar de opțiunile tale. Dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău dă semne serioase de oboseală. Dupa-amiză, odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 422

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 503

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 685

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 619

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 578

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 610

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 798

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706