Horoscop joi, 12 octombrie. Iubirea și implicațiile ei sunt temele principale ale acestei zile, pentru Taur







Berbec
Este multă agitație la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si ar fi bine să-ți vezi doar de treburile tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos și pe stomac, de aceea dozeaza-ti eforturile si adopta o dieta potrivita. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Odihna, remediile naturiste si o mica plimbare in aer liber ti-ar fi de mare folos.

Taur
Iubirea si implicatiile ei sunt temele principale ale acestei zile. Vrei sa te indragostesti, insa pare-se ca deocamdata nu ai de cine sau daca ai pus deja ochii pe cineva, parca nu este ceea ce iti trebuie. Ai rabdare, fereste-te de situatii frivole si mai ales evita sa te afisezi in lume cu oricine. Ti-ai gasi alinare intr-un hobby sau in preajma copiilor. Dupa-amiaza organizeaza o mica petrecere pentru prieteni, dar numai pentru prieteni.
 
Gemeni

Se anunță forfotă în sfera domestică. Va trebui sa stai de vorba pe indelete cu membrii familiei si pe deasupra sa faci si vreo curatenie majora sau macar sa planifici reparatii serioase. Foarte usor discutiile cu ceilalti pot devia spre subiecte inutile purtate pe tonuri ridicate. Concentreaza-te doar pe nevoile celor dragi si pe problemele casei. Se poate pune in discutie achizitionarea unei noi locuinte sau a unor bunuri de patrimoniu familial.
 
Rac

O zi in care mentalul este agitat si cu greu iti poți aduna gândurile. Vorbeste cat mai putin si de preferat nu in public. Daca ai de invatat sau de sustinut examene sau probe, nu forta nota si amana-le pentru o alta perioada mai buna. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri scurte fie la cineva apropiat, fie in scop profesional. Relatiile cu neamurile si cu prietenii sunt tensionate, deci stai la distanță de aceste persoane.
 
Leu

Veniturile din activitatea desfasurata la un loc de munca iti vor da bătăi de cap. Iti vin bani, insa se aranjeaza lucrurile in asa fel incat trebuie să-i chletuiesti imediat. Bine ar fi să-ți oferi momente de răsfăț si sa mergi la un salon de infrumusetare sau colinda magazinele si cumparat-ti ceva frumos si de folos. Evita eforturile, deoarece nivelul energetic vital este fluctuant si risti sa obosesti mult.
 
Fecioară

Debordezi de energie si ai dori sa te implici in tot si toate, dar in special in treburile altora. Emotivitatea si subiectivismul ating cote mari, asa incat controleaza-ti reactiile si lasa-i in pace pe ceilalti. Planifica-ti activitatile pentru toata saptamana care incepe astazi. Dupa-amiaza plimba-te in aer liber, mergi la o sala de gimnastica sau aduna-i pe cei dragi la o sueta. Îngrijește-ți sanatate!
 
Balanță
Singuratatea iti este cea mai buna prietena astazi. Organismul este obosit, iar afecțiunile vechi îți pot oferi neplăceri serioase. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te! De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Poti afla informatii interesante legate de unele conflicte ascunse in sfera profesionala. Fii prudent si evita să-ți divulgi planurile de viitor.
 
Scorpion
Prietenii si sustinatorii roiesc in jurul tau. Sunt posibile altercatii, conflicte deschise, care pana la urma vor duce la rupturi. Ar fi bine sa fii mai selectiv si retinut vizavi de persoanele carora li te destainui. Se pare ca acum intre tine si ceilalti sunt divergente legate de filozofia de viata si crez. Detaseaza-te de evenimentele cotidiene si urmeaza-ti vocea interioara. Cu siguranta te sfatuieste cel mai bine! 
 
Săgetător

Domeniul profesional te solicita mult astazi. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii. Fii prudent, explica-ti deciziile si actiunile in cuvinte putine si concise. Este o perioada in care drumul tau profesional poate lua turnuri greu de prevazut. Fii deschis la schimbare si, de ce nu, la abordarea unui nou domeniu de activitate care sa te propulseze pe alte coordonate profesionale.
 
Capricorn

Ar fi minunat daca ți-ai orienta eforturile catre rafinarea sufletului si mentalului tau. Sunt momente favorabile vizionarii unei piese de teatru, unei expozitii de pictura sau ascultarii unui concert de muzica. Toate acestea te-ar deconecta putin de problemele relationale, care nu-ti dau pace in ultimul timp. Ziua iti mai poate aduce vesti din strainatate. Selecteaza informatiile si lasa deciziile majore pentru o alta perioada.

Vărsător
Este nevoie sa achiti facturi sau sa iei legatura cu reprezentantii unor institutii financiare. Daca planuiesti sa faci un credit sau sa te asociezi intr-o afacere, ia aminte la sfaturile specialistilor in domeniu. Bine ar fi sa mai testezi piata si sa te bazezi mai mult pe castigurile tale din munca proprie. Tot ce detii in comun cu altii este supus rasturnarilor de situatie. Daca primesti bani sau bunuri, fii prudent!
 
Pești
Relatiile parteneriale iti creeaza neplaceri. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratori sau parteneri de afaceri, parca toti vorbesc limbi diferite, insa total diferite de a ta. Fii prudent, vorbeste putin si asculta ce ti se spune. De retinut ca toate activitatile in care esti implicat alaturi de altii se vor modifica definitv. Pregateste-te pentru noi relatii si pentru noi proiecte.

Citește și
Eliberare karmică și lecții de destin
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 422

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 503

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 685

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 619

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 578

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 610

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 798

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706