Horoscop. O zi bună pentru a verifica plata facturilor și pentru a achita datorii restante

Berbec

Situatii controversate frecvente în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a te ajuta să observi clar pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine trebuie să renunți fără rezerve. Implică-te serios în dialogurile cu ceilalți, pentru că este posibil sa afli informații deosebite, ce iti vor fi de folos mai tarziu. Spre seară îți prinde bine o plimbare in aer liber. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Taur

Sunt posibile situatii dinamice în plan socio-profesional, dar vei reusi sa te descurci foarte bine. Familia nu te sustine in demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai catre sfera sociala este trecator, astfel ca nu crea prea mare vâlvă acasă. Dupa-amiaza, alaturi de membrii familiei, poti petrece momente plăcute. Numai împreună cu ei iti poti gasi echilibrul de care ai nevoie acum. 

Gemeni

Anumite aspecte legate de călătorii și studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta, chiar dacă acum, pe moment ești îngrijorat și îți displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să te adaptezi situațiilor ivite și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Dorința de a transcende planul material este foarte mare, astfel ca astrele îți vor pune la dispoziție mai întâi, cele necesare sufletului. 

Rac

O zi bună pentru a verifica plata facturilor și pentru a achita datorii restante de orice fel. Fii prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur și simplu, din neglijență, le poți pierde. Spre seara, detașează-te de toate problemele. Este un moment excelent de a cerceta planurile subtile ale existentei. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei cărți bune sau vizionarea unui film bun, te-ar ajuta enorm.      

Leu

Controlează-ți reacțiile, astfel încât sa echilibrezi relația dintre tine și ceilalți. Sunt posibile situatii conflictuale in acest segment de viata, insa cu răbdare si prudență totul poate fi depășit foarte bine. Se pot contura răsturnări de situație în diverse colaborări sau parteneriate. Din umbra, astele te protejează discret, chiar daca tu nu sesizezi acest lucru. Spre finalul zilei, acordă-ți câteva momente de relaxare în aer liber.


Fecioara

Bine ar fi sa fii atent la tot ce se petrece in sfera muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane. Lucrează cu masura, nu te implica in multe lucruri si selecteaza cu atentie prioritatile. Sanatatea este destul de incercata, astfel ca sunt posibile stari neplacute. Nu se recomanda consultatiile sau analizele medicale. Dupa-amiaza ai nevoie de odihna, o plimbare in aer liber sau un masaj de relaxare. Terapiile psihospirituale te pot ajuta mult.

Balanta

Esti creativ si bine ar fi fi să-ți pui in practica ideile. Ocupă-te de un hobby. Daca ai de facut drumuri, verfică totul inainte de a pleca sau pleacă numai dacă este absolut necesar. În a doua parte a zilei este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta. Evită excesele și ține cont și de nevoile sau sfaturile celorlalți. Printre rânduri vei afla informații utile pe termen lung.

Scorpion

Familia ocupă un loc important pentru tine. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa rezolvi și de îndatoririle din segmentul muncii, tot acasă îți este gandul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relatii parentale. Răsfoitul unui album cu poze de familie, ar reuși să-ți aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.

Sagetator

Este nevoie sa faci o multime de drumuri, însă fii foarte atent. Verifica toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situatie pot fi prezente. Spre seara, intalnirile cu neamurile sau cu prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele si ineditul vor da un farmec aparte zilei si evenimentelor ei. O plimbare in aer liber sau o baie aromată, înainte de somn îți pot limpezi atât sufletul cat si trupul.

Capricorn

Segmentul financiar continuă să te preocupe, deoarece apar posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de alta parte, cu bătaie lungă, moștenirile sau banii si bunurile altora trebuie să le ai in vedere. Nu te orienta catre speculații financiare sau investitii surpriză! Funcționează doar afacerile cinstite si sigure. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta să obții informatii utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Varsator

Esti intr-o formă bună și reușești să te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce ține de segmental profesional. Cu forța pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări de situatie, dar sunt benefice. La serviciu este mult de lucru și asta îți face plăcere.

Pesti

Fii discret, nu te implica în multe actiuni si încearcă să-ți aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditație intr-un loc sfant sau o vizita la un prieten drag te-ar ajuta enorm. Organismul tău este obosit, asa ca nu îl solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te îngrijora. Vine o vreme in viata când suntem nevoiți sa ne ocupam mai mult de propria noastră persoană decât de ceilalti, iar pentru tine acum este acea vreme.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

HoroscopSocializarea este activitatea de bază din această săptămână pentru unii nativi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 3 mai 2024. Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

03 May 2024 414

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 474

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 393

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 488

Horoscop pentru marți, 30 aprilie 2024. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte

30 Apr 2024 545

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 560

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 709

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 537

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 560

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 751

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 670

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 613

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 638

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 682

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 782