Horoscop. O zi bună pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizează banii

 Berbec 

Relațiile parteneriale îți vor atrage atenția. Intalniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un mod fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți asculta interlocutorii. Nu se recomanda discuțiile in contradictoriu, deoarece situația este vulnerabilă. Partenerul de viata iti poate  reproșa faptul ca in ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare și de poziția ta socială.

Taur 

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Gândurile tale sunt acaparate numai de ce se preconizează în această zonă. E adevărat ca si astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ti alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mult astăzi, așa încât se recomandă prudență și îngrijiri de specialitate.

Gemeni 

În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru tine astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire si admirație, însa ai rabdare ca in curand ti se vor indeplini si aceste dorinte. Relatia cu persoana iubita este, deocamdata, destul de răscolită. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grija ca s-ar putea sa nu iti placă ce auzi. Și copiii sunt o temă intesantă și importantă, deci ia-o în calcul.

Rac 

Activitățile casnice si chestiunile legate de familie sunt temele zilei. Poti face o curatenie drastica sau sa-ti propui planuri de îmbunătățire a spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice si ar trebui sa fii foarte atent la ce spun ceilalti. Exista si varianta unor discutii aprinse, insa răbdarea și discernământul trebuie să te însoțească în permanență.

Leu 

Ești predispus la călătorii pe distanțe. Ori esti deja in vizita la rude sau prieteni apropiati, ori pleci astăzi la ei. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, insa acum se lămuresc diverse animozități, iar in curand totul va fi minunat. Pe de alta parte, gândurile tale se îndreaptă către familie si tot ce tine de ea. A doua parte a zilei te găsește acasa, in mijlocul celor dragi.


Fecioara 

Astrele îți transmit ca astăzi este indicat sa te ocupi pe indelte de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie si de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune și utile. Ar trebui sa le notezi, fiind posibilă și apariția unor colaboratori în acest sens.

Balanta 

Putem spune pe drept cuvânt ca astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de tot si toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele îți șoptesc că vin vremuri mai bune, astfel că nimeni si nimic nu îți poate strica efervescența de astazi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar daca tinzi să te orientezi către ceilalti. Gândește-te la planuri de dezvoltare personală.

Scorpion 

Ziua este potrivita doar pentru dialoguri interioare și odihnă. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde numai de tine să discerni lucrurile. Sigur ca sunt vremuri interesante, dinamice, in care ești chemat la rampă deschisă, însă ai suficientă susținere astrală să te descurci onorabil. Exista probleme de sănătate, dar fiind atent la semnalele organismului le poți depăși foarte bine.

Sagetator 

Ești înconjurat de oameni deosebiți care îți vor oferi informații și propuneri de colaborare interesante. Întâlnirile si dialogurile sunt frecvente, dar spre seara dorinta de a te retrage înlăuntrul sufletului este puternica. Gandeste-te pe indelete la cele aflate, la sfaturi, indemnuri sau persoane importante din viata ta. Sunt momente de exceptie pentru a face o selectie in acest sens.

Capricorn 

Contează mult cum te percep ceilalți. Comunici usor, vrei să îți expui planurile si ideile, dar bine ar fi să nu divulgi chiar totul. Cariera profesională este un alt punct important. Alcatuieste un plan pentru a-ți îmbunătăți poziția socială. Dialogurile cu sefii sunt susținute din astral, asa incat o persoană cu autoritate te poate auzi și, in urmatoarele zile, te va  ajuta să-ți împlinești visele.

Varsator 

Ai o mare dorința de elevare sufletească și dialoguri cu oameni deosebiți. Viziunile tale pot fi uluitoare, însă ai încredere că sufletul tău îți oferă informațiile și soluțiile de care ai nevoie în perioada actuală. Pe de altă parte, gândurile tale sunt indreptate catre calatorii peste hotare sau către studii pe termen lung. Păstrează-ți calmul si încercă sa fii obiectiv. Totul este spre binele tău.

Pesti 

O zi buna pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Verifică situatia taxelor, impozitelor, datoriilor. Te așteaptă aspecte benefice in legătură cu finanțarea muncii tale intr-un proiect cu parteneri deosebiți sau poti primi o oferta de colaborare pe termen lung. În a doua parte a zilei renunță la pragmatism și îndreptă-ți atentia către laturile spirituale ale vieții.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 437

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 504

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 686

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 620

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 580

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 611

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 798

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706