Horoscop pentru duminică, 03 decembrie 2023 Apar cheltuieli neprevăzute pentru raci. Ce se întâmplă cu leii
Berbec

Ca prin minune, in zilele wekend-ului vei reusi sa vezi adevarata fata a relatiei cu o persoana iubita sau cu copiii. O discuție cu cineva de încredere te ajuta sa descoperi faptul ca cei dragi profita mai mult decat ar trebui de pe urma banilor si bunurilor muncite de tine. Acestia fie cheltuiesc mult, fie afli ca trebuie sa platesti daune materiale de pe urma actiunilor lor.

Taur 

Zilele weekend-ului sunt potrivite pentru treburi gospodaresti. Ai spor, energie si idei bune pentru îmbunătățirea conditiilor domestice. Sufletul tău este pus la incercare prin amintiri din copilarie, alaturi de rudele dragi. Unele persoane din neamul tau pot avea nevoie de ajutor si ar fi bine să-l oferi necondiționat. Noblețea ta interioară va iesi la ivelă. Aduna-i pe cei dragi la serate amuzante și cine festive.

Gemeni 

La finalul acestei saptamani se întrezăresc calatorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Fii prudent la drum si la felul in care vorbesti. Gândurile îți sunt răscolite. Evita sa vorbesti mult sau să răspunzi la provocarile celorlalti. Este posibil ca de unii apropiati sa te desparti definitiv. Ți-ar prinde bine sa te retragi din tumultul cotidian si sa te odihnești.  

Rac 


Apar cheltuieli neprevăzute, insa la fel de bine este posibil sa primesti sume de bani substantiale. Factorul surpriza legat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu este la cote mari. Fii prudent si stapaneste-ti dorinta de a cheltui pe fleacuri. Discerne atent fiecare investitie, pentru ca exista riscul sa fii nemultumuit ulterior. Se pare că primești susținerea celorlalți.

Leu 

Zilele acestea, se activează mult dorința de a începe activități și proiecte noi. Excesul de energie ar fi bine să-l canalizezi spre exercitii fizice, drumeții la munte sau întreceri sportive cu cei dragi. Fii prudent, deoarece esti prea impulsiv si entuziast in tot ce iti propui, riscand sa te risipesti in multe treburi deodata. Sunt momente bune pentru a-ti exprima dorintele si de a-ti pune in valoare personalitatea.

Fecioara 

Energia acestui final de săptămână îți deschide sufletul catre introspectie si meditatie. Sunt momente bune pentru odihna, detasare de cotidian si analizarea pe indelete a evenimentelor din preajma ta. Ordoneaza-ti gandurile, evita discutiile contradictorii si intalnirile zgomotoase. Serile weekend-ului petrece-le alaturi de persoane dragi. Sanatatea este vulnerabila. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil!

Balanta 

Capitolul prieteni este provocator la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercații, discutii purtate pe tonuri ridicate si multa impulsivitate in actiuni. Fii prudent, detaseaza-te de problemele celorlalti si evita provocarile. Sunt momente bune de a observa atent cine iti este alaturi si cine doar se preface ca te sustine. Membrii familiei iti pot oferi sfaturi deosebite in toate sectoarele vietii, de aceea profita de aceste momente.

Scorpion 

Încărcătura energetică oferita de astre la finalul acestei saptamani o vei resimti din plin in sectorul socio-profesional. Se prefigurează schimbări fie de statut social, fie la serviciu. Mentalul iti este bine sustinut, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. Totusi, fii prudent in relatiile cu ceilalti, pentru ca esti combativ si din nimic îți sare țandăra.

Sagetator 

Zile bune pentru rafinarea mentalului superior si pentru abordarea unei noi filozofii de viata. Din astral primești ajutoare minunate în gânduri, vorbe si fapte. Este posibil sa ai revelatii deosebite despre situatii si oameni, la care te gândeai de multa vreme. Pe de alta parte ar fi bine să-ți programezi un curs sau o formă de instruire pe termen lung, alături de oameni interesanți și deschiși spre progres. 

Capricorn 

Preocuparile legate de bani si bunuri sunt subiectele principale ale acestor zile de weekend. Apar informatii noi legate de patrimoniul familial, dar si de favorurile de la altii. Ai șanse bune de a-ți structura foarte bine planurile de viitor și de a vedea clar cine îți este loial si cine mai putin. Sunt momente bune pentru a cerceta evenimentele si oamenii dincolo de aparențe.

Varsator 

Multe răsturnări de situatie se întrezăresc in relatiile parteneriale, dar si in colaborarile sau proiectele comune cu altii la finalul acestei săptămâni. Energia astrală agita spiritele in acest sector de viata si activitate, îmboldindu-te în secret să te desprinzi de relațiile nepotrivite. Totodată poți afla informații tăinuite bine până acum despre domeniul profesional in care esti implicat.

Pesti 

Rutina zilnica poate fi dată zilele acestea peste cap, fie datorita aparitiei unor treburi neprevazute la serviciu, fie starea ta de sanatate necesita ingrijiri speciale. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt vulnerabile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Pe cat posibil, de evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Adopta o dieta de sezon, hidratează-te suficient si plimbă-te in aer liber.

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 03 martie 2024. Privește atent la relațiile cu ceilalți!

03 Mar 2024 714

Horoscop pentru sâmbătă, 02 martie 2024. Se întrezăresc cheltuieli importante pentru una dintre zodii

02 Mar 2024 611

Horoscop pentru luna martie. Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate pentru una dintre zodii

01 Mar 2024 500

Horoscop pentru vineri, 01 martie 2024. Unii dintre nativi sunt îngrijorați astăzi

01 Mar 2024 545

Horoscop pentru joi, 29 februarie 2024. Provocările zilei sunt legate de bani

29 Feb 2024 801

Horoscop pentru miercuri, 28 februarie 2024. Astăzi sunt binevenite ședințele de masaj pentru una dintre zodii

28 Feb 2024 734

Horoscop pentru marti, 27 februarie 2024. Pentru unii nativi, momente de gândire și alcătuire de planuri personale și profesionale noi

27 Feb 2024 649

Horoscop pentru săptămâna 26 februarie - 03 martie 2024. Se conturează schimbări la locul de muncă

26 Feb 2024 698

Horoscop pentru luni, 26 februarie 2024. Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi

26 Feb 2024 894

Horoscop pentru duminică, 25 februarie 2024. Se anunță momente favorabile de a petrece în familie, alături de rude si persoanele dragi pentru una dintre zodii

25 Feb 2024 778

Horoscop pentru sâmbătă, 24 februarie 2024. Pentru un nativ, momente favorabile de a petrece în familie

24 Feb 2024 873

Horoscop pentru vineri, 23 februarie 2024. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte pentru una dintre zodii

23 Feb 2024 641

Horoscop pentru joi, 22 februarie 2024. Discuțiile în familie sunt importante astăzi pentru unii nativi

22 Feb 2024 748

Horoscop pentru miercuri, 21 februarie 2024. Ziua predispune la izolare pentru unii nativi

21 Feb 2024 761

Horoscop pentru marți, 20 februarie 2024 Ești solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi

20 Feb 2024 696