Horoscop pentru duminică, 10 septembrie 2023. Apar vești importante legate de capitolul financiar pentru una dintre zodii!

Berbec

Activitățile gospodărești au succes în acest weekend. Curățenii generale, reparații curente, reamenajări de decor sau vânzări și achiziționări de bunuri casnice. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însa fii calm și treci peste neplăceri. Ceilalți nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. Găsește un echilibru între îndatoririle sociale si cele domestice.

Taur

Ești mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil că trebuie să mergi în vizită sau ai de rezolvat treburi restante în locații diferite. Unele discuții cu cei apropiați te-ar putea pune pe gânduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Detașează-te de problemele celorlalți si concentrează-te numai pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimbări în aer liber și odihnă!

Gemeni

În weekend se întrezăresc cumpărături diverse. Indicat ar fi sa faci un bilanț al veniturilor si necesităților imediate, astfel încât să nu fii pus în situația de a te împrumuta. Este posibil să primești cadouri, recompense sau se va pune problema schimbării câștigurilor din munca proprie. Exista restricții la capitolul financiar, așa încât fii prudent. Detașează-te de materialitate!

Rac

Zile controversate la finalul acestei săpătmâni! Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot si toate este remarcat și apreciat de alții. Sunt momente prielenice pentru programari la saloanele de întreținere corporală, pentru o schimbare de look sau pentru a tăifăsui cu cineva drag. O persoană influentă in mediul tau social îți poate da vești neplăcute legate de proiectele în care ești implicat.

Leu

Weekend-ul este potrivit detașării de cotidian, introspecției și regândirii planurilor personale și profesionale. Evită provocările si abordează totul cu un aer detașat. Gândește-te la o reconfigurare a modului tau de relationare cu tot ce te înconjoară. Stările de spirit fluctuează destul de mult, iar cele mai vulnerabile segmente anatomice sunt capul, gâtul si sistemul renal.


Fecioara

La sfârșitul săptămânii sunt posibile dialoguri aprinse și situații inedite cu prietenii, deci fii prudent. O persoana in care aveai incredere te-ar putea dezamăgi. Nu lua de bun chiar tot ce afli, însă reține ca relatiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Există șanse să apară și evenimente îmbucurătoare alături de oameni minunați.

Balanta

Te poți bucura de putere socioprofesională și de renume în acest weekend. Există persoane in anturajul tău, interesate sa te împiedice, însă le poți înlătura fără probleme. O discutie cu o persoană importantă te va mobiliza pentru implicarea in proiecte deosebite. Vor veni si bani din munca ta, asa incat accepta provocările. Elimină, pe cat posibil, ceea ce nu te mai reprezintă!

Scorpion

Finalul săptămânii îți amintește de studii si călătorii. Te poți ocupa cu succes de chestiuni ce vizează plecarea într-o călătorie în afara granițelor țării. Sunt momente excelente pentru reevaluarea filozofiei de viață și pentru renunțarea la concepții și planuri nepotrivite. Dialogurile pe teme spirituale, meditațiile în locuri sfinte sau lectuarea cărților deosebite sunt de bun augur.

Sagetator

Se pare că în acest weekend apar vesti importante legate de capitolul financiar. Daca esti implicat in proiecte ce presupun banii si bunurile altora verifică situația bugetului de venituri si cheltuieli. Ai putea descoperi ceva nereguli in acte sau faptul ca unul din colaboratori are interese ascunse. Analizeaza discret situația și actionează în consecință. Îngrijește-ți sănătatea!

Capricorn

Relatiile parteneriale se vor evidenția destul de zgomotos la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile reproșuri și dialoguri aprinse, insa tine-ti firea si fii mai înțelegător cu ceilalti. Esti destul de încordat si asta te face să reacționezi distonant. Detașează-te și ascultă ce au de zis ceilalti. Situatia nu este așa de alarmantă pe cât pare. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Varsator

Zile cu activități de rutină în acest weekend, atât acasă, cât la locul de muncă. Relatiile cu ceilalți sunt plăcute, astfel că te poți bucura de sprijin, recunoașterea meritelor și reuniuni amuzante. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, așa încât nu forța nota. Trasează un plan de îngrijirea sănătății pe termen lung, în care să incluzi și terapii naturiste.  

Pesti

La finalul acestei săptămâni esti foarte creativ și bine ar fi să te ocupi, pe îndelete, de hobby-urile tale. Cheful de distractii si aventuri te face remarcat in anturaj, însă fii atent, pentru că nu toti au cheful tău. Relatia cu persoana iubita este destul de conflictuală, dar cu prudență și discernământ poți înlătura neplăcerile. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Surprize plăcute!

articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 397

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 671

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 604

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 562

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 595

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 625

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 649

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 621

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 608