Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

Berbec

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prietenii si rudele apropiate. Posibil sa te necajesti pe seama faptului ca unii iti ofera sfaturi si idei pe care nu le poti accepta deocamdata. Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti selectezi anturajul apropiat si sa te desprinzi de cei care s-au dovedit in ultima vreme neserioși.

Taur

Se intrezaresc cheltuieli fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi. Si tu poti primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, dar si prietenii se vor gandi la tine. Temerile vizavi de aspectele materiale sunt accentuate. Este vorba mai mult de a-ti modifica tu perceptia in legatura cu banii si implicatiile lor.

Gemeni

Pentru ca te gandesti la tot soiul de teme esti agitat si relationezi greu cu ceilalti. Posibil sa fii ingrijorat datorita unor calatorii in strainatate pe care urmeaza sa le faci, datorita unor cursuri sau programe de instruire planificate mai demult sau datorita situatiei unor prieteni, cunostinte aflate departe de granitele tarii.

Rac

Multe subiecte legate de segmentul socio-profesional ti se pot lamuri la sfarsitul acestei saptamani. Rezerva-ti momente de singuratate si mediteaza pe indelete la evenimentele si relatiile actuale. Posibil sa descoperi nereguli, fie intr-o activitate pe care o desfasori la serviciu, fie intr-o relatie cu cineva drag. Deocamdata aduna informatii.

Leu

Bine ar fi sa observi actiunile altora si sa asculti ceea ce se vorbeste in preajma ta. Esti dependent de ceilalti in aceste zile de weekend, aspect care te poate conduce pe cai gresite. Chiar daca te sfatuiesti cu prietenii, pana la urma tu esti cel care trebuie sa decida pentru propriile actiuni. Implica-te in actiuni comune cu altii!


Fecioara

Week-end-ul acesta esti invitat la diverse reuniuni si foarte usor poti deveni centrul atentiei. Daca este vorba despre intalniri profesionale, fii prudent mai ales in relatiile cu sefii. Colegii te sustin partial si ar fi bine sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Cu putin efort vei reusi sa faci fata cu brio la orice situatie.

Balanta

Activitatile culturale si alcatuirea planurilor pentru calatorii sunt potrivite in aceste zile de weekend, insa impreuna cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalti iti vor imbogati bagajul educational. Tu la randul tau vei putea impartasi din cunostintele tale stiintifice, filozofice, dobandite in urma unor cercetari si studii personale.

Scorpion

Weekend-ul favorizeaza dialogul cu ceilalti pe teme financiare. Pe de o parte trebuie sa achiti facturi, taxe sau sa relationezi cu institutii financiare. Insa, pe de alta parte, se vor relua discutiile legate de cheltuieli comune cu rudele, partenerul de viata sau colaboratorii. S-ar putea sa cochetezi si cu ideea de a face un credit pe termen lung.

Sagetator

Foarte interesante sunt relatiile parteneriale la finalul acestei saptamani. Din cauza faptului ca esti destul de vehement in comunicarea cu ceilalti, foarte usor se poate ajunge la separari de un partener de viata sau la destramari ale unor colaborari vechi. Frecvent se vor relua fie teme profesionale discutate undeva, candva, fie detalii ale relatiei conjugale.

Capricorn

Sunt zile bune pentru odihna, deoarece organismul tau are nevoie de ingrijire, afectiune si repaos. Posibil sa ai mult chef de a rezolva acum toate treburile restante fie la serviciu, fie acasa. Insa ar fi bine sa-ti temperezi acest elan muncitoresc. Pot interveni cheltuieli pe cadouri, pe cele necesare traiului cotidian, dar si pentru a ajuta pe cineva drag.

Varsator

Finalul acestei saptamani iti aduce alaturi persoanele dragi. Se intrezaresc reuniuni vesele, reluarea unor legaturi cu persoane dragi din trecut si dialoguri interesante cu multa lume. Insa, tu esti combativ si ai tendinta de a respinge pe oricine indrazneste sa se apropie de tine. Selecteaza-ti anturajul si depune eforturile pentru a te simti bine alaturi de ceilalti.

Pesti

Sunt zile bune la finalul acestei saptamani pentru a te odihni alaturi de membrii familiei. Amintirile evenimentelor si oamenilor dragi din trecut vor fi frecvente, insa placute. Pe de alta parte, prin dialogurile cu cei dragi iti poti lamuri chestiuni personale care te framanta de ceva vreme. Rezerva momente si pentru a rezolva treburile casnice.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 479

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 601

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 495

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 525

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 707

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 646

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 591

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 618

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 658

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 757

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 643

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 674

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 639

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 809

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 682