Horoscop pentru joi, 01 septembrie 2022. Relații sentimentale tensionate pentru una dintre zodii

HoroscopBerbec

Ziua este favorabilă achitării facturilor, dar si pentru lamurirea unor chestiuni banesti comune cu partenerul de viata, rudele sau colabotatorii profesionali. Legat de banii si bunurile adminstrate si folosite impreuna cu altii exista deocamdata multa nemultumire. Restrictiile financiare sunt frecvente, existand si varianta sa te imprumuti sau să amâni unele plăți.

Taur

Relatiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe răsturnari de situație. Comunicarea este învăluită în umbră si una se gandeste, alta se spune si cu totul alta se intelege. De aceea, ferește-te de discutii importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei iti aduce idei bune legate de partenerul de viață și de colaboratori.

Gemeni

Energia zilei te predispune la multă forfota atât în plan personal, cât și în plan profesional. Colegii iti pun bete in roate, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista posibilitatea apariției erorilor.

Rac

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima încrâncenare pe acest segement de viata pentru multa vreme de acum încolo. Este bine sa accepți starea reală a situatiei dintre tine si persoana iubita sau copii și să le acorzi încrederea si libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalitatii tale vizavi de cei dragi este cea mai buna soluție.

Leu

Ziua îți poate aduce multe tensiuni acasă, printre membrii familiei. Este bine să lămurești chestiunile familiale sau patrimoniale trenante, deoarece ai toate sansele de a gasi solutii viabile si de a dizolva animozitățile. Dupa-amiaza, organizeaza o reuniune familiala-surpriză în care sa îi provoci pe ceilalti la depănarea amintirilor plăcute.


Fecioara

Ziua te predispune la multe drumuri pe distante scurte. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si aducătoare de informatii controversate. Fii prudent, asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Imboldul de a-ti mărturisi fățiș disprețul sau dezaprobarea față de cele discutate în preajma ta îți poate crea neplăceri pe termen lung.

Balanta

Capitolul financiar îți creează neliniști astăzi. Este posibil sa primesti bani, insa deocamdata se pare că lista ta de cheltuieli urgente are nevoie de un buget mult mai mare. Recomadabil este sa îți selectezi atent prioritățile și să lași deoparte mofturile sau ajutorarea altora. Veștile privind modificarea salarizării tale la locul de muncă abundă din toate părțile.

Scorpion

Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi de tumultul cotidian si daca te-ai ocupa numai si numai de tine. Energia vitală este fluctuantă, de aceea hrănește-te sanatos si evita eforturile fizice prea mari. Emotiile sunt accentuate, existand riscul sa fii subiectiv in aprecieri sau decizii. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Relaxeaza-te la o șuetă cu cineva drag si de incredere.

Sagetator

Intrigile bănuite la locul de munca pot prinde contur vizibil astazi. Insa, concluziile tale pot fi eronate. Deocamdata, aduna informatii si gandeste-te pe indelete la ceea ce se petrece in domeniul profesional in care activezi. Sanatatea este precara, dar nu se recomanda astazi consultatii si analize medicale. Odihna, dieta potrivita, dialogurile cu oamenii dragi te ajuta mult.

Capricorn

Este bine sa stai departe de prieteni sau așa-zișii susținători. Acestia te pot sfatui sa-ți schimbi locul de munca, sa faci investitii sau credite, ba chiar sa le oferi lor bani sau bunuri sub forma de imprumut. Gandirea si comunicarea sunt subiective, existand riscul de a lua decizii gresite sau de face promisiuni nefondate. Spre seara, confortul casei si membrii familiei iti vor aduce alinare.

Varsator

Domeniul profesional te solicită din plin. Esti vedeta contextului socio-profesional in care activezi, dar si printre membrii familiei, astazi esti faimos. Tendinta de a riposta la orice remarca sau gest din partea celorlalti iti poate aduce neplaceri. Fii intelegător, ai rabdare si asculta atent ceea ce ti se spune. Spre seara te vei simti mai bine.

Pesti

Mentalul îți este răscolit si cu greu poti să-ți aduni gândurile. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, de aceea fii prudent atat in dialoguri, cat si daca este vorba despre semnarea documentelor sau luarea deciziilor importante. Demersurile legate de calatorii, de abordarea unor programe de instruire personala sau profesionala pot cunoaste amânări sau răsturnări de situație.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 04 mai 2024. Finalul acestei săptămâni aduce cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

04 May 2024 544

Horoscop pentru vineri, 3 mai 2024. Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

03 May 2024 478

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 504

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 412

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 499

Horoscop pentru marți, 30 aprilie 2024. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte

30 Apr 2024 555

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 564

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 722

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 565

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 759

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 681

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 621

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 645

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 688