Horoscop pentru joi, 04 ianuarie 2024. Pentru una dintre zodii, moralitatea este pusă în joc









Berbec
 
Chiar dacă nu prea îţi convine, relaţiile parteneriale te solicită destul de mult astăzi. Sunt posibile situaţii conflictuale, însă ai suficiente forţe şi talente să rezolvi totul. În aceste momente poţi discuta cu prietenii. Îţi vor oferi sfaturi sau soluţii ingenioase, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră.

Taur
 
Astăzi te preocupă, în mod special locul de muncă. Este posibil să ai mult de lucru şi să nu fii prea încântat. E adevărat că parcă totul ţi se întâmplă numai ţie, dar cu răbdarea treci marea. Nu se recomandă analize şi consultaţii medicale în această zi. Rezultatele pot fi eronate. Problemele de sănătate îşi fac simţită prezenţa, de aceea menajează-te cât de mult posibil.

Gemeni
 
Relaţiile sentimentale sau cu copiii sunt cele mai importante astăzi. Cu toate că situaţiile apărute pot fi destul de controversate, poţi fi înşelat foarte uşor. Există ceva ascuns şi neplăcut în aceste zone, fapt pentru care fii foarte atent şi nu lăsa garda jos. Nu este ceea ce pare. Ai vrea tu să te îndrăgostşti sau să petreci, dar nu este momentul.


Rac
 
Căminul, locul natal sau relaţiile cu părinţii caracterizează întreaga zi. În aceste zone sunt lucruri ce trebuie rezolvate. E adevărat că unele sunt mai puţin plăcute, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Te poţi relaxa la o plimbare în aer liber, lecturând o carte spirituală sau vizitând locuri deosebite. Sufletul tău are nevoie de aceste lucruri. 

Leu
 
Astăzi pregăteşte-te de drumuri scurte sau de propuneri de participare la diverse forme de instruire. Se vede că nu ai chef nici de unele nici de altele, dar ştiu astrele către ce te îndrumă. Important este să te adaptezi situaţiei, deoarece vei descoperi şi partea frumoasă a lucrurilor. Primeşti susţinere din partea celorlalți şi, în sfârşit, vei recunoaşte şi tu asta.

Fecioara
 
După sclipiciul din ultimele zile este momentul să intri într-un con de umbră şi să te ocupi şi de altceva. Chestiunile finciare sau cele legate de moşteniri te preocupă întreaga zi. Parcă astrele se joacă cu tine şi îţi oferă diverse situaţii care mai de care mai interesante. Şi moralitatea este în joc, acum fiind un moment propice să-ţi demonstrezi integritatea.

Balanța
 
Astăzi, ori la bal ori la spital. Stările tale sunt atât de diverse, încât într-o singură zi, poţi interpreta roluri diferite complet. Practic poţi oferi celor din jur un spectacol pe cinste. Ce te poate ajuta foarte mult, în continuare, sunt relaţiile sentimentale sau copiii. Dorinţa de aventură şi iubire, îţi acompaniază comportamentul, oferindu-ţi un farmec aparte.

Scorpion
 
Stările interioare fluctuează foarte mult astăzi. Este posibil să ai senzaţia că toată lumea e împotriva ta. Subiectivismul este la cote înalte. Bine ar fi să te calmezi şi să te retragi din mijlocul celorlalţi. O plimbare în natură sau o meditaţie în tihnă ar ajuta enorm. Sunt doar stări pasagere. Situaţiile ivite la serviciu pot fi depăşite cu discernământ şi răbdare.

Săgetător
 
Dacă ai ceva drumuri de făcut, astăzi este o zi propice. Te poţi gândi şi la studii pe termen scurt. Însă trebuie să iei hotărâri de unul singur, deoarece ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să-ţi dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazează-te doar pe forţele tale şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent susţinută de astre.

Capricorn
 
Astăzi te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Este foarte adevărat că astrele parcă îţi trimit doar săgeţi, dar să ştii că o fac doar din iubire. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentul tău înnăscut de a te apropia de semeni, te va ajuta mult. Cadourile sau recompensele băneşti sunt frecvente.

Vărsător
 
Sufletul tău este pe primul plan astăzi. Inima îţi dă ghes să te plimbi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citeşti o carte spirituală sau să vizionezi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări. Poate o perioadă, în limita posibilităţilor, este bine să te ţii deoparte de tot ce înseamnă călătorii sau studii.

Pești
 
Chestiunile financiare şi cele legate de moşteniri sunt prioritare astăzi. Situaţia nu este roză în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să te însoţească permanent. Pe de altă parte, ar trebui să te mai uiţi şi la ce este în jurul tău. Sunt atâtea lucruri frumoase care te înconjoară şi de la care îţi poţi reîncărca bateriile.
 
 Articol și foto: Astrocafe.ro

Citește și
Horoscop pentru săptămâna 01 - 07 ianuarie 2024. Ce ne prezic astrele pentru începutul noului an

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru săptămâna 13 - 19 mai 2024. Se anunță multă forfotă în sfera profesională pentru unii nativi

13 May 2024 499

Horoscop pentru luni, 13 mai 2024. Se anunță o zi cu stări de spirit contradictorii pentru una dintre zodii

13 May 2024 537

Horoscop pentru vineri, 10 mai 2024. Se anunță o zi importantă în plan personal pentru una dintre zodii

10 May 2024 667

Horoscop pentru joi, 09 mai 2024. Un farmec aparte va învălui ziua, pentru una din zodii

09 May 2024 629

Horoscop pentru marți, 07 mai 2024. Ziua aduce veselie și chef de aventuri pentru una dintre zodii

07 May 2024 579

Horoscop pentru săptămâna 06 - 12 mai 2024. Tendința de a se izola de lume este accentuată pentru unii nativi

06 May 2024 585

Horoscop pentru luni, 06 mai 2024. Apar schimbări în domeniul profesional pentru una din zodii

06 May 2024 514

Horoscop pentru duminică, 05 mai 2024. Cum va fi prima zi de Paște pentru fiecare zodie în parte

05 May 2024 664

Horoscop pentru sâmbătă, 04 mai 2024. Finalul acestei săptămâni aduce cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

04 May 2024 738

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 580

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 567

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 619

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 781

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 804

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 717