Horoscop pentru joi, 05 mai 2022. Vezi ce ți se întâmplă în plan amoros sau financiar

Horoscopul lunii mai


Berbec
 
Acasa, in familie se pot isca discutii aprinse, fie pe teme financiare, fie pe concepte si idei diferite intre generatii. Fii prudent si evita certurile sau declansarea unor conflicte, deoarece pe de o parte, sunt paguboase, iar pe de altă parte, vor dura mul timp. Este momentul sa-ti reevaluezi atitudinea si actiunile fata de membrii familiei si rude in general. Cultul domestic are nevoie de baze solide pentru a rezista in timp.

Taur
 
Relatiile cu anturajul apropiat sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la intelegeri care sa reziste in timp. Este bine sa te feresti de discutii importante, de luarea deciziilor sau de a oferi sfaturi. Mentalul este bulversat si astfel foarte usor se poate gafa. De asemenea, pe parcursul zilei vei fi nevoit sa calatoresti in diverse scopuri. Selecteaza-ti prioritatile personale si apoi, daca iti mai raman timp si dispozitie, implica-te si in treburile altora.

Gemeni
 
Provocari apar dinspre segmentul financiar, in special au legatura cu veniturile tale din activitatea profesionala pe care o desfasori. Esti intr-adevar harnic, îți îndeplinești corect si la timp sarcinile de lucru, îți chibzuiesti fiecare cheltuiala, colegii si sefii te apreciaza, insa cand vine vorba de a primi plata aferenta eforturilor depuse constați ca este o mare diferenta. Hiba o poti depasi prin reconfigurarea mentalitatii vizavi de rapotul munca-efort-plata.

Rac

 
Astazi ai sanse sa privesti obiectiv la situatia in care te afli, la evenimentele in care esti implicat si la relatiile cu ceilalti. Debaraseaza-te rapid de persoanele nepotrivite si gaseste solutii optime de a te extrage din situatii sau evenimente care te consuma fara rost. Sigur ca poti întampina oprobiul celorlalti, mai ales a persoanelor care s-au obisnuit sa trăiască in umbra ta protectoare si dătătoare de forță. Profita de energia acestei zile și întoarce lucrurile in favoarea ta.

Leu
 
Pentru ca organismul te ajuta prea putin astazi este bine să-ți dozezi eforturile si să te retragi tu cu tine, departe de zumzetul cotidian. Chiar dacă ai treburi de rezolvat, cu putin efort si bunavointa te poti descurca linistit cu toate. Posibil să se accentueze afectiuni afecțiunile vechi, astfel ca eforturile fizice reduse, o dietă ușoară, o plimbare in aer liber iti sunt de mare folos. Evita luarea deciziilor importante sau angrenarea in discutii ample.

Fecioara
 
Este o zi in care poti beneficia de sfaturi utile din partea prietenilor si a protectorilor din segmentul profesional. Chiar daca unele informatii iti pot parea greu de crezut, totusi retine-le si pe cat posibil, depune eforturi sa le verifici. Pe de alta parte, cineva de incredere, care iti cunoaste activitatea socio-profesionala si viata personala iti va oferi solutii deosebite pentru imbunatatirea acestor sectoare de viata. Unele sunt radicale, dar merita luate in calcul.

Balanta
 
Esti solicitat la serviciu, dar se pare ca vei lua contact si cu persoane reprezentative din diverse institutii, firme sau contexte oficiale. Chiar daca esti apreciat, ti se respectă opiniile, felul in care muncesti, nemultumiri pot aparea de la banii, prea putini, pe care ii obtii in urma eforturilor depuse in campul muncii. Insa, pe de alta parte ai prea multe asteptari de la persoanele cu functie si asta este de fapt hiba pe care ar trebui sa o dizolvi.

Scorpion
 
Este o zi care abundă în discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot reprosa faptul ca esti prea distant fata de chestiunile comune cu acestia, neglijându-ți fie indatoririle personale, fie pe cele profesionale. Sunt sanse mari, ca in urma celor petrecute astazi să-ți reajustezi filozofia de viata, dar si felul in care relationezi cu ceilalti. Spre seara, rafineaza-ti sufletul cu o lectura deosebita.

Sagetator
 
Segmentul financiar iti cere atentie si efort. Pe de o parte, este vorba despre achitarea facturilor curente, despre cheltuielile cotidiene, insa pot intra in discutie si chestiuni financiare de anvergură, cum ar fi plata unor credite catre institutii financiare, investitiile financiare pe termen lung, mostenirile sau partajele specifice unei separari de un partener de viata sau de afaceri. Rezerva momente si analizeaza evenimentele dincolo de aparențe.

Capricorn
 
Este dificil sa-ti intre cineva in voie. Ceilalti te solicita mult, insa mai ales partenerul de viata sau rudele apropiate. Bine ar fi sa privesti atent inspre sectorul partenerial si sa observi punctele tari si pe cele slabe din cadrul oricarei relatii parteneriale. De fapt, incet, sigur si discret se reconstruieste modul in care relationezi cu ceilalti si mai ales modul in care iti desfasori activitatea alaturi de un partener de viata sau de afaceri.

Varsator
 
Este posibil sa te necăjeasca unele afectiuni, mai ales acelea vechi și ignorate. De aceea, dozeaza-ti eforturile si la nevoie apaleaza la cei apropiati sa-ti ofere o mana de ajutor. Astfel ti-ar ramane timp sa te gandesti pe indelete la pozitia ta in cadrul unui grup de lucru sau la stilul de viata abordat pana acum. Este nevoie sa faci unele corectii, fie in mentalitatea ta vizavi de munca si implicatiile ei, fie in programul cotidian.

Pesti
 
Foloseste aceata zi pentru hobby-uri. Este un mod excelent de te relaxa, de a invata lucruri noi si chiar de a intalni persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau copiilor. Raționamentele tale de astazi sunt precare, de aceea exista riscul să-i înțelegi gresit pe ceilalti. Cei dragi tin la tine, te îndrăgesc in felul lor si chiar le pasă ce se petrece cu tine. Numai ca tu răstălmacești lucrurile fără rost.

Articol preluat de pe astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 437

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 504

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 686

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 620

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 580

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 611

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 798

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706