Horoscop pentru joi, 07 decembrie 2023. Ziua se anunță cu multe drumuri pe distanțe scurteBerbec 

Relatiile parteneriale sunt rascolite astazi, bine fiind să te ocupi de acestea pe indelete. Partenerul de viata sau colaboratorii îți pot reprosa faptul ca esti prea interiorizat si ocupat de problemele tale. Discutiile se iscă din conflicte ascunse care cu greu pot fi deslușite. Recomandabil este sa asculti atent ce ti se spune si să-ți analizezi pozitia in cadrul oricarui tip de parteneriat.  

Taur 

Gandurile iti zboara la prieteni si la timpurile placute petrecute impreuna, insa treburile cotidiene de acasa sau de la serviciu nu îți acordă răgaz prea mult pentru visare și distracție. Provocarile colegilor sunt la cote mari, de aceea fii prudent si lucreaza atent ce intra in indatoririrle tale de munca. Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabilă.

Gemeni 

Ziua este favorabila activitatilor recreative si socializarii cu persoane interesate de aceleasi hobby-uri ca si tine. Antrenează-i si pe cei dragi la joc si distractie, planificand pentru acestia o iesire in aer liber sau o serată dansantă. Totusi, persoana iubita sau copiii iti pot taia elanul, insa cu putin efort si intelegere vizavi de toanele celorlalti poti depasi totul cu bine.  

Rac 

Ai avea chef să stai mai mult pe acasă și să te interesezi pe îndelete de treburile și nevoile familiei. Iti sunt favorizate curateniile generale si redecorarea spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt zgomotoase, dar poti depasi diferentele de opinie daca iti deschizi inima si îți lași spiritul la vedere. Totodata ar fi bine sa planifici calatorii indepartate alaturi de cei dragi.

Leu 


Ziua se anunta cu multe drumuri pe distante scurte, in diverse scopuri. Totusi, un motiv important poate fi legat de achitarea unor datorii restante, fie unor institutii oficiale, fie unor rude sau prieteni. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti poate cere bani cu imprumut sau daca cineva trebuie să-ți înapoieze bani sau un obiect, lucrurile se pot amâna.

Fecioara 

Se contureaza la orizont imbunatatiri ale veniturilor tale salariale si schimbari vizavi de conditiile de munca. Dorința de a-ți mări conturile in banca este la cote mari. Deocamdata poti castiga mai mult din colaborari si proiecte comune cu altii sau partenerul de viata iti ofera sprijin si sustinere neconditionate. Evita cheltuielile nefondate si planurile de investitii.

Balanta 

Energia zilei îți oferă încredere in fortele proprii si dorinta de a te ocupa mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunta la obiceiurile nepotrivite sanatatii si de a-ti alcatui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrala pentru a desfasura activitati care presupun efort fizic moderat.

Scorpion 

Sunt favorizate momentele de reculegere și detașare de forfota zilnică. Evita activitatile care necesita eforturi si ocupa-te doar de cele de rutina. Organismul tau este obosit si are nevoie de odihna, relaxare si putin răsfăț. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. La serviciu poti descoperi conflicte ascunse, dar sunt momentane.

Sagetator 

Zi importanta la capitolul prieteni si protectori. Sunt posibile răsturnari de situație destul de neplăcute. Ar fi bine să ții la distanță persoanele care se apropie prea mult de tine. Evita să-ți divulgi secretele si planurile de viitor, mai ales cele care privesc familia ta si casa in care locuiesti. Ascultă-ți mai mult vocea interioara si mai putin ce iti spun ceilalti.

Capricorn 

Sunt posibile dispute profesionale cu sefii sau cu persoanele cu autoritate. Este momentul să te gândești si la cateva schimbari care ti-ar fi de mare folos. Fii prudent, pentru ca esti nerabdator, dornic de actiune si apelezi fara să-ți dai seama la riposte. Neplacerile tale pot porni de la rude sau prieteni apropiați. Acestia te solicită prea mult pentru treburile lor.

Varsator 

Este o zi buna pentru rafinare sufleteasca si pentru activitati care sa te poarte spre tărâmuri straine. Sunt momente bune pentru a-ți planifica activitati de durată legate de studii sau de călătorii îndepărtate. Mentalul tau este conectat la idealuri marete, insa datorită faptului ca nu le poti realiza asa cum ti-ai dori, ai tendinta de a renunta repede.

Pesti 

Ziua aduce momente favorabile pentru achitarea facturilor, taxelor sau pentru a relationa cu institutii financiare. Pe de alta parte, ai putea cheltui si pe lucruri necesare tie, cum ar fi o bijuterie, un obiect vestimentar nou sau pentru tratamente de ingrijire corporala. Fereste-te de imprumuturi sau planuri de afaceri pe termen lung.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 03 martie 2024. Privește atent la relațiile cu ceilalți!

03 Mar 2024 714

Horoscop pentru sâmbătă, 02 martie 2024. Se întrezăresc cheltuieli importante pentru una dintre zodii

02 Mar 2024 611

Horoscop pentru luna martie. Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate pentru una dintre zodii

01 Mar 2024 500

Horoscop pentru vineri, 01 martie 2024. Unii dintre nativi sunt îngrijorați astăzi

01 Mar 2024 545

Horoscop pentru joi, 29 februarie 2024. Provocările zilei sunt legate de bani

29 Feb 2024 801

Horoscop pentru miercuri, 28 februarie 2024. Astăzi sunt binevenite ședințele de masaj pentru una dintre zodii

28 Feb 2024 734

Horoscop pentru marti, 27 februarie 2024. Pentru unii nativi, momente de gândire și alcătuire de planuri personale și profesionale noi

27 Feb 2024 649

Horoscop pentru săptămâna 26 februarie - 03 martie 2024. Se conturează schimbări la locul de muncă

26 Feb 2024 698

Horoscop pentru luni, 26 februarie 2024. Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi

26 Feb 2024 894

Horoscop pentru duminică, 25 februarie 2024. Se anunță momente favorabile de a petrece în familie, alături de rude si persoanele dragi pentru una dintre zodii

25 Feb 2024 778

Horoscop pentru sâmbătă, 24 februarie 2024. Pentru un nativ, momente favorabile de a petrece în familie

24 Feb 2024 873

Horoscop pentru vineri, 23 februarie 2024. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte pentru una dintre zodii

23 Feb 2024 641

Horoscop pentru joi, 22 februarie 2024. Discuțiile în familie sunt importante astăzi pentru unii nativi

22 Feb 2024 748

Horoscop pentru miercuri, 21 februarie 2024. Ziua predispune la izolare pentru unii nativi

21 Feb 2024 761

Horoscop pentru marți, 20 februarie 2024 Ești solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi

20 Feb 2024 696