Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

Berbec

Sunt posibile castiguri financiare din sfera profesionala. Este bine sa-ti asculti vocea interioara, pentru ca te va indruma foarte bine in tot ce ai de facut. Cheltuieli se intrezaresc fie pe hobby-urile tale, fie pe mofturile celor dragi. Fii prudent, intrucat cei dragi te pot ademeni sa cheltuiesti mult prea mult doar pe ce doresc ei.

Taur

Este o zi in care esti plin de energie, insa cumva iti este greu sa o gestionezi. Probabil ca din cauza relatiilor cu membrii familiei sau a treburilor gospodaresti pe care le ai de rezolvat esti tentat sa-ti canalizezi eforturile numai spre casa si familie. Ar fi bine sa te opresti din iuresul cotidian si sa te relaxezi.

Gemeni

Ziua este potrivita activitatilor usoare si interiorizarii. Pentru ca, in ultima vreme, in preajma ta se vehiculeaza informatii de tot felul ai nevoie de un timp petrecut in singuratate pentru a procesa pe indelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizica si mentala. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci suficiente momente linistite.

Rac

Se pare ca in preajma ta vin astazi prieteni și binevoitori din segmentul profesional. Cu totii iti vor oferi informatii deosebite legate de variante noi de castig. Intuitia este accentuata si ar fi bine sa mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar daca poate ti se pare bizar, la prima vedere, corelatiile pe care le faci mental, sunt corecte.

Leu

Esti cautat de catre sefi, dar si de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astazi in segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp in urma. Pe de o parte, ti se pot propune colaborari noi, destul de profitabile. Insa, pana a ajunge la partea frumoasa a lucrurilor este posibil sa ti se adreseze unele reproșuri.


Fecioara

Ziua este favorabila dialogurilor pe teme spirituale, meditatiilor in locuri sfinte si chiar a modificarii filozofiei de viata. Din planurile subtile ale existentei iti vin informatii deosebite prin diverse mijloace: titlul unei carti, al unui film sau pur si simplu conversand pe teme banale in aparenta, cu cineva cunoscut.

Balanta

Foarte usor poti deslusi astazi itele segmentului profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. De asemenea poti interpreta destul de corect gesturile si vorbele celorlalti. Neplacerile pot aparea de la valorile materiale folosite sau administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fereste-te de speculatii, de cheltuieli nefondate sau de informatii din surse nesigure.

Scorpion

Este o zi in care poti pune la punct multe detalii ale relatiei cu partenerul de viata sau ale relatiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane sa doresca schimbari majore in relatiile voastre. Ar fi bine sa asculti ce doresc acestia concret, sa cantaresti bine ceea ce afli, dar sa compari si cu doleantele si putințele tale.

Sagetator

Se pare ca vei avea multe de facut la serviciu, insa trebuie sa-ti rezervi momente si energie si pentru a rezolva treburi gospodaresti planuite mai demult. Dorinta de a te afirma cu orice pret iti aduce niscai beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte paguboasă. Deocamdata ai nevoie sa-ti prelucrezi sistemul valorilor morale.

Capricorn

Relatiile sentimentale îți acaparează gândurile, dar si eforturile, posibil chiar si economiile banesti. Cu ajutorul celor dragi iti poti imbunatati personalitatea si relatiile cu lumea inconjuratoare. Deschidet-i sufletul, fara rezerve, fie fata de persoana iubita, fie fata de copii sau fata de generatiile mai tinere decat tine, iar rasplata va veni imediat, sub diverse forme.

Varsator

Lasa forfota cotidiana deoaparte si, pe cat posibil, petrece cat mai mult timp cu membrii familiei, acasa. Cu aceste persoane poti discuta despre relatiile tale parteneriale, fie ca este vorba despre un partener de viata, fie despre colaborarile din segmentul socio-profesional. Exista detalii importante ale acestor tipuri de relatii, intelese mai bine de catre cei dragi.

Pesti

Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezinta aspectele importante ale zilei. Primesti informatii bune si sfaturi viabile necesare in segmentul profesional. De asmemenea si ingrijirea sanatatii este o tema la care este bine sa iei aminte, mai ales ca astazi se ivesc diverse persoane care iti pot oferi sprijin desoebit in acest sens.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 255

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 647

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 600

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 560

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 595

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 625

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 648

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 620

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 784

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 608