Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

Berbec

Relatiile cu strainatatea sunt bune, fie ca este vorba despre rude si prieteni, fie ca este vorba despre relatii profesionale sau studii. Totusi exista tendinta de a exagera in privinta acestora, de aceea controleaza-ti reactiile. De asemenea, palmaresul tau educational poate fi imbunatatit. Un program de instruire pe termen lung, ti-ar fi de mare folos. Pentru a doua parte a zilei, planifica-ti activitati culturale.

Taur

Ziua iti aduce in atentie achitarea facturilor curente, dar si variantele de castig de la si prin altii. Verifică atent bugetului de venituri si cheltuilei. Fii prudent, pentru ca don cauza relatiior sentimentale in care esti implicat sau din cauza neb tău  pentru risti sa pierzi multi bani. Prietenii te pot sfatui de bine vizavi de investitiile tale atat materiale cat si sufletesti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Gemeni

Relatiile parteneriale te solcita mult astazi. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali va trebui sa iei masuri serioase vizavi de implicarea ta in aceste relatii. Unele se pot destrama definitiv, insa asa este cel mai bine pentru tine. Se contureaza alte parteneriate la orizont. Observă atent ce se petrece, aduna cat mai multe informatii, dar lasa actiunea propriu-zisa pentru urmatoarele zile.

Rac

Este multa activitate la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de sarcinile tale de lucru. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazeaza-te doar pe fortele tale. Tot ce realizezi in aceasta perioada in domeniul profesional va pune bazele unor activitati cu totul si cu totul diferite. Posibil sa se modifice conditiile de munca, salarizarea, colegii, dar si sefii. Sanatatea este vulnerabila, dar evita tratamentele alopate, pe cat posibil.

Leu

Preocuparile legate de copii sau de persoana iubita sunt accentuate. Ai succes in demersuri pedagogice, dau si in organizarea activitatilor specifice unui hobby. Este bine sa-ti reevaluezi conceptiile despre iubire si implicatiile ei. Relatiile sentimentale sunt tensionate si oricand se pot reconfigura definitiv. Stapaneste-ti tendinta de a exagera si de a avea prea multe asteptari din partea celorlalti.


Fecioara

Ziua este favorabilă treburilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Deoarece in ultima vreme ai fost preocupat mai mult de propria-ti persoana, tot ce tine de casa si familie isi cere acum drepturile. Aloca-ti timp si resurse suficiente pentru a te ocupa de imbunatatirea conditiilor de trai din spatiul locativ. Exista posibilitatea achizitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase, utilizabile pe termen lung.

Balanta

Multe si mărunte informatii se vehiculeaza astazi in preajma ta. Vei fi nevoit sa discuti cu multa lume, in special cu cei din anturajul apropiat. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Evita sa te implici in treburile altora si asculta mai mult. Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti planifici activitati de invatare in cadrul unui curs sau program de instruire oficial.

Scorpion

Cheltuielile sunt tema principala a zilei. Pe de o parte, este posibil sa ti se rotunjeasca veniturile de pe urma activitatii desfasurate la un loc de munca. Observa atent ce se petrece in sfera profesionala, deoarece ti se deschid discret, dar sigur, posibilitati noi si deosebite de castig. Poate aparea o oferta noua de colaborare, la care este bine sa iei aminte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuantă.

Sagetator

Astazi esti plin de energie si dornic de a te implica in tot soiul de activitati mai mult sau mai putin folositoare tie. Controleaza-ti reactiile, deoarece exagerezi si esti foarte emotiv. Ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti. Sunt momente bune pentru a te debarasa de obiceiuri si idei invechite. Alcatuieste-ti planuri noi de viitor, insa asuma-ti intreaga responsabilitate pentru realizarea lor.

Capricorn

Esti greu de observat astazi in anturaj. Ziua este buna doar pentru treburi usoare, de rutina si pentru dialog interior cu propria-ti fiinta. Detaseaza-te de tumultul cotidian. Afectiunile sistemului respirator pot lua amploare. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirugicale. O dieta usoara, o plimbare in aer liber alaturi de cineva drag si un somn bun iti sunt cele mai potrivite remedii.

Varsator

Ziua este importanta la capitolul prieteni si protectori. Se contureaza in preajma ta relatii de acest fel, cu oameni deosebiti care iti vor fi alaturi multi ani de acum incolo. Totusi, selecteaza atent, evita sa vorbesti prea mult si asculta atent ce ti se spune. Pe de alta parte exista si varianta sa fii cooptat in proiecte de anvergura, cu scopuri umanitare.

Pesti

Sefii te vor chema la raport, insa si colegii sunt cu ochii pe tine. Este nevoie sa dai explicatii legate de sarcinile tale de lucru. Alege-ti cu grija cuvintele și sustine-ti parerile cu dovezi viabile. Sunt posibile tensiuni intre tine si conducere, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, retrage-te in siguranta si confortul casei si vorbeste cu membrii familiei. Acestia te sustin neconditionat si-ti pot oferi sfaturi bune.

Articol preluat de de astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 270

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 647

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 600

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 560

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 595

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 625

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 648

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 620

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 784

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 608