Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

Berbec

Relatiile cu strainatatea sunt bune, fie ca este vorba despre rude si prieteni, fie ca este vorba despre relatii profesionale sau studii. Totusi exista tendinta de a exagera in privinta acestora, de aceea controleaza-ti reactiile. De asemenea, palmaresul tau educational poate fi imbunatatit. Un program de instruire pe termen lung, ti-ar fi de mare folos. Pentru a doua parte a zilei, planifica-ti activitati culturale.

Taur

Ziua iti aduce in atentie achitarea facturilor curente, dar si variantele de castig de la si prin altii. Verifică atent bugetului de venituri si cheltuilei. Fii prudent, pentru ca don cauza relatiior sentimentale in care esti implicat sau din cauza neb tău  pentru risti sa pierzi multi bani. Prietenii te pot sfatui de bine vizavi de investitiile tale atat materiale cat si sufletesti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Gemeni

Relatiile parteneriale te solcita mult astazi. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali va trebui sa iei masuri serioase vizavi de implicarea ta in aceste relatii. Unele se pot destrama definitiv, insa asa este cel mai bine pentru tine. Se contureaza alte parteneriate la orizont. Observă atent ce se petrece, aduna cat mai multe informatii, dar lasa actiunea propriu-zisa pentru urmatoarele zile.

Rac

Este multa activitate la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de sarcinile tale de lucru. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazeaza-te doar pe fortele tale. Tot ce realizezi in aceasta perioada in domeniul profesional va pune bazele unor activitati cu totul si cu totul diferite. Posibil sa se modifice conditiile de munca, salarizarea, colegii, dar si sefii. Sanatatea este vulnerabila, dar evita tratamentele alopate, pe cat posibil.

Leu

Preocuparile legate de copii sau de persoana iubita sunt accentuate. Ai succes in demersuri pedagogice, dau si in organizarea activitatilor specifice unui hobby. Este bine sa-ti reevaluezi conceptiile despre iubire si implicatiile ei. Relatiile sentimentale sunt tensionate si oricand se pot reconfigura definitiv. Stapaneste-ti tendinta de a exagera si de a avea prea multe asteptari din partea celorlalti.


Fecioara

Ziua este favorabilă treburilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Deoarece in ultima vreme ai fost preocupat mai mult de propria-ti persoana, tot ce tine de casa si familie isi cere acum drepturile. Aloca-ti timp si resurse suficiente pentru a te ocupa de imbunatatirea conditiilor de trai din spatiul locativ. Exista posibilitatea achizitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase, utilizabile pe termen lung.

Balanta

Multe si mărunte informatii se vehiculeaza astazi in preajma ta. Vei fi nevoit sa discuti cu multa lume, in special cu cei din anturajul apropiat. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Evita sa te implici in treburile altora si asculta mai mult. Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti planifici activitati de invatare in cadrul unui curs sau program de instruire oficial.

Scorpion

Cheltuielile sunt tema principala a zilei. Pe de o parte, este posibil sa ti se rotunjeasca veniturile de pe urma activitatii desfasurate la un loc de munca. Observa atent ce se petrece in sfera profesionala, deoarece ti se deschid discret, dar sigur, posibilitati noi si deosebite de castig. Poate aparea o oferta noua de colaborare, la care este bine sa iei aminte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuantă.

Sagetator

Astazi esti plin de energie si dornic de a te implica in tot soiul de activitati mai mult sau mai putin folositoare tie. Controleaza-ti reactiile, deoarece exagerezi si esti foarte emotiv. Ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti. Sunt momente bune pentru a te debarasa de obiceiuri si idei invechite. Alcatuieste-ti planuri noi de viitor, insa asuma-ti intreaga responsabilitate pentru realizarea lor.

Capricorn

Esti greu de observat astazi in anturaj. Ziua este buna doar pentru treburi usoare, de rutina si pentru dialog interior cu propria-ti fiinta. Detaseaza-te de tumultul cotidian. Afectiunile sistemului respirator pot lua amploare. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirugicale. O dieta usoara, o plimbare in aer liber alaturi de cineva drag si un somn bun iti sunt cele mai potrivite remedii.

Varsator

Ziua este importanta la capitolul prieteni si protectori. Se contureaza in preajma ta relatii de acest fel, cu oameni deosebiti care iti vor fi alaturi multi ani de acum incolo. Totusi, selecteaza atent, evita sa vorbesti prea mult si asculta atent ce ti se spune. Pe de alta parte exista si varianta sa fii cooptat in proiecte de anvergura, cu scopuri umanitare.

Pesti

Sefii te vor chema la raport, insa si colegii sunt cu ochii pe tine. Este nevoie sa dai explicatii legate de sarcinile tale de lucru. Alege-ti cu grija cuvintele și sustine-ti parerile cu dovezi viabile. Sunt posibile tensiuni intre tine si conducere, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, retrage-te in siguranta si confortul casei si vorbeste cu membrii familiei. Acestia te sustin neconditionat si-ti pot oferi sfaturi bune.

Articol preluat de de astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luna Decembrie 2023. Cheltuielile predomină pentru una din zodii

01 Dec 2023 554

Horoscop pentru vineri, 01 decembrie 2023. Apar fluctuații în veniturile obținute din muncă

01 Dec 2023 470

Horoscop pentru joi, 30 noiembrie 2023. O zi propice pentru treburile casnice se anunță pentru una din zodii

30 Nov 2023 813

Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii

29 Nov 2023 719

Horoscop pentru marți, 28 noiembrie 2023. Vei avea de-a face cu șefii!

28 Nov 2023 598

Horoscop pentru săptămâna 27 noiembrie - 03 decembrie 2023

27 Nov 2023 901

Horoscop pentru luni, 27 noiembrie 2023. O zi minunată pentru a planifica călătorii în străinătate și activități distractive pentru una dintre zodii

27 Nov 2023 546

Horoscop pentru duminică, 26 noiembrie 2023. La sfârșitul acestei săptămâni apar cheltuielile necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

26 Nov 2023 584

Horoscop pentru sâmbătă, 25 noiembrie 2023. Fii prudent și nu te avânta în cheltuieli extravagante

25 Nov 2023 689

Horoscop pentru vineri, 24 noiembrie 2023. Perioada pe care o traversăm induce tensiuni mentale și discrepanțe în dialogurile cu ceilalți

24 Nov 2023 684

Horoscop pentru joi, 23 noiembrie 2023. O zi în care neliniștile financiare sunt greu de gestionat pentru una dintre zodii

23 Nov 2023 732

Horoscop pentru miercuri, 22 noiembrie 2023. A face comparații între atunci și acum este o idee nepotrivită, pentru una dintre zodii

22 Nov 2023 629

Horoscop pentru marți, 21 noiembrie 2023. Relațiile sentimentale sunt tensionate pentru una dintre zodii

21 Nov 2023 690

Horoscop pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023! O săptămână interesantă la capitolul bani pentru unii nativi

20 Nov 2023 625

Horoscop pentru luni, 20 noiembrie 2023. Astrele încurajează relatiile cu sefii sau cu persoanele care pot sprijini în diverse proiecte personale si profesionale pentru una din zodii

20 Nov 2023 600