Horoscop pentru joi, 31 august 2023. Ziua este potrivită activităților culturale pentru unii nativi

Berbec

Jocurile de culise din sfera profesionala îți creează disconfort vizibil astăzi. Recomandabil este sa te detașezi de toate si sa vezi partea plina a paharului. Excesele pe care esti tentat sa le faci muncind îți slăbesc sănătatea. Odihnește-te, plimba-te in aer liber, sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de problemele tale si ai încredere ca Universul veghează atent asupra ta.

Taur

Esti înconjurat de prieteni astăzi insa are cumva legătura cu banii si bunurile pe care le folositi si administrati impreuna. Scopurile lor personale si bine ascunse de ochii si urechile tale sunt total diferite de ceea ce afișează în preajma ta. Recomandabil este sa păstrezi o distanta sanatoasa fata de toti cei care susțin sus si tare ca te susțin necondiționat.

Gemeni

Multa lume se afla in preajma ta astăzi, fie ca esti convocat in plan profesional, fie acasa printre rude si prieteni. Este bine sa fii prudent atat in vorbe, cat si in fapte, deoarece foarte usor esti observat si catalogat in mod superficial. Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te provoaca mult. Evita sa raspunzi la provocarile lor.

Rac

Ziua este potrivită activităților culturale, proceselor de invatare, dar si calatoriilor indepartate. Fie ca alegi sa participi la un curs de weekend, fie sa calatoresti de agrement, vei avea ceva important de invatat din orice experienta cat de măruntă. Îndatoririle profesionale sau unele afecțiuni legate de sănătate iti pot modifica programul propus. 

Leu

Vin informații prețioase legate de bugetul veniturilor si cheltuielilor comune cu partenerul de viata sau colaboratorii profesionali la finalul acestei săptămâni. Mai mult este vorba despre achitarea unor facturi, taxe, datorii sau de a lamuri chestiuni legate de folosirea si administrarea unor bunuri comune. Este o perioada austera din punct de vedere material, dar bogată spiritual.


Fecioara

Relatiile parteneriale si colaborările profesionale iti creeaza niscai răsturnări de situatie. Poate fi vorba de finalul unora si pregatirea, mai mult sau mai putin constienta, a altora. Bine este sa analizezi pe indelete situatia parteneriala in care te afli si să-ți trasezi alte directii de viitor. Evita excesul de zel si ajutorarea forțată a altora.

Balanta

Ești tentat sa petreci această zi, fie continuându-ți activitatea profesionala de la serviciu, fie trebăluind acasa, alaturi de cei dragi. Elanul, dar si harnicia de care dai dovada pentru a-ti indeplini toate sarcinile de lucru îi va antrena si pe altii in munca ta, ajutându-te substantial. Totusi ai in vedere si odihna, deoarece sanatatea este deficitară.

Scorpion

Se pare că astăzi vei fi invitat la o petrecere sau tu, pe neasteptate organizezi una, pentru cei dragi. Neplacerile sentimentale, datorate cheltuielilor comune pot lua amploare. Este bine sa fii prudent, sa eviti cheltuielile nefondate si satisfacerea mofturilor copiilor sau persoanei dragi. Pe de alta parte iti poti folosi energia in activitatile specifice unui hobby.

Sagetator

Astăzi, sufletul tău are nevoie de compania membrilor familiei, de confortul si linistea casei. Ai avea spor si succes la treburi gospodaresti de genul curatenii generale, mici reparatii curente sau pregatirea unor conserve pentru sezonul rece. Sfatuieste-te cu cei dragi in orice domeniu al vietii. Iar tu la randul tau, răsplătește-i cu bunătăți de sezon preparate de tine.

Capricorn

Se întrezăresc calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude si prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Exista multe taine vizavi de relatiile cu persoanele din anturajul apropiat, in sensul ca oricate eforturi ai depune pentru a stabiliza si armoniza aceste relatii, tot apar disonante, neînțelegeri si răsturnări de situație greu de prevăzut.

Varsator

Ziua este potrivită cumpărăturilor necesare traiului zilnic, dar si analizei financiare amanuntite a bugetului de venituri si cheltuieli. Este posibil sa primesti bani din munca desfasurata la serviciu sau macar vesti bune in acest sens. Prudenta si austeritatea trebuie sa fie atributele principale cand vine vorba despre bani.

Pesti

Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri de viitor, pentru a te ocupa pe îndelete de sănătatea ta sufletească și trupească. Ar fi minunat daca te-ai opri preț ca câteva clipe din iureșul cotidian și ai contempla natura, oamenii si evenimentele din viata ta. Astfel ai reusi mai repede si mai usor sa intelegi incotro te duce valul actual al vieții.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 422

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 503

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 685

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 617

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 578

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 610

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 748

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 638

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 661

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 798

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 673

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 696

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 706