Horoscop pentru luna Decembrie 2023. Cheltuielile predomină pentru una din zodii


Berbec 

Se pare că îți vei schimba filozofia de viață pe parcursul acestei luni. Sunt favorizate studiile, participarea la seminare și cursuri. Temele spirituale îți vor atrage în mod special interesul, poate și datorită faptului că finalul lunii aduce sărbători de sezon. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate vor fi frecvente. Vor avea succes și planurile de călătorie. Călătorește numai în condiții de siguranță și numai cu un scop bine determinat, ce nu poate fi rezolvat în altă perioadă. Financiar este o perioadă bună, în sensul că poți obține bani și bunuri prin intermediul altora, însă în paralel apar și cheltuieli. A doua parte a lunii îți aduce noutăți în plan socioprofesional. Posibil sarcini noi de lucru.

Taur 

Este forfotă în plan partenerial. Este o perioadă în care pot apărea colaborări interesante și de bun augur pe termen lung. Segmentul financiar îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și moștenirile și partajele personale sau profesionale. Acordă atenție maximă acestui segment și redu cheltuielile. Este rost să primești recompense și cadouri. Este posibil să descoperi nereguli în documentele financiare, cheltuieli nefinalizate în trecut și discuții aprinse pe teme patrimoniale. Călătoriile sunt susținute în a doua parte a lunii, mai ales cele în străinătate. Se deschide o nouă etapă referitoare la tot ce ține de străinătate, cursuri pe termen lung, călătorii. Schimbarea mentalității și a filozofiei de viață.

Gemeni 

Mult de lucru la serviciu pe toată durata lunii. Relațiile colegiale sunt agreabile, iar munca capătă valențe deosebite pentru tine. În plan partenerial este o perioadă provocatoare. Se pun la punct detaliile unor colaborări sau ale unui parteneriat matrimonial. Se vor lămuri și chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Este posibil să revii asupra unor înțelegeri și contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfășurare al acțiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de figurile unora! Financiar, se deschid variante noi de câștig de la și prin alții și posibilități de a-ți mări veniturile.

Rac 

Evenimentele principale ale perioadei analizate se vor desfășura în mod special în segmentul profesional. Răsturnări de situație, reluarea unor activități vechi și a unor discuții furtunoase. Pe fondul agitației din câmpul muncii, sănătatea poate avea de suferit. Este bine să te tratezi corespunzător și să-ți pui pe primul loc sănătatea și relațiile cu cei dragi. În relațiile sentimentale sunt posibile situații agreabile. Relațiile parteneriale se mențin tensionate în prima parte a lunii, însă există și o parte bună. Vei reuși să te debarasezi de oamenii și situațiile care te necăjesc și care au devenit obositoare. A doua parte a lunii aduce iz de sărbătoare și chef de petrecere. Se deschid variante noi de colaborare, plus revigorarea parteneriatelor vechi.


Leu 

Este multă animație în plan domestic, în relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. Ai de făcut treburi gospodărești de anvergură, însă merită efortul, întrucât poți face ușor curățenii, reparații, reamenajări interioare. Relațiile cu membrii familiei sunt armonioase. Foarte animat este segmentul distracțiilor și al relațiilor amoroase. Evită excesele și controlează-ți manifestările! Unii pot interpreta greșit gesturile tale și de aici alte animozități. În plan profesional este mult de lucru. Sarcini de lucru restante, urgente, altele noi deosebite. Este bine să te concentrezi pe tot ce ține de muncă și implicațiile ei, deoarece se deschid culoare noi de progres. În schimb, sănătatea este afectată în urma tumultului relațional și al activităților de tot felul.

Fecioara 

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Întâlniri, dialoguri, vizite, activități comune cu cei dragi, toate se amestecă într-un carusel interesant. Segmentul domestic este activ pe toată durata lunii, astfel că activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei vor fi frecvente și de bun augur. Se vor deschide discuții ample privitoare la moșteniri, obiecte patrimoniale, vânzarea și achiziționarea unor bunuri. Relațiile amoroase sunt vizate de contextul astral, mai ales în partea a doua a lunii. Se deschide o etapă nouă, astfel că termenii și condițiile de desfășurare a relației cu persoana iubită sau cu copiii se vor modifica definitiv. Sunt șanse să te implici într-o relație nouă, însă fi prudent. Distracții, aventuri, abordarea unor hobby-uri.

Balanta 

Cheltuielile predomină. Este adevărat că îți cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt șanse să primești cadouri, recompense sau vești mult așteptate privitoare la rezolvarea unor datorii. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. Sunt relații favorabile, dialoguri interesante și amuzante pe alocuri. Se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Segmentul domestic și relațiile cu neamurile se animă foarte mult în partea a doua a lunii. Se deschide o etapă nouă, astfel că pot prinde contur planuri casnice vechi, însă și unele noi. Relațiile cu membrii familiei sunt importante în această perioadă.

Scorpion 

Ești în formă pe toată durata lunii. Planifică obiective pe termen lung și urmărește-le îndeaproape. Unii te vor lua drept exemplu. Ești destul de provocator, poate fără să-ți dai seama, astfel că unii se pot supăra și pot riposta la rândul lor destul de vehement. Segmentul financiar este foarte activ, în special secțiunea venituri și cheltuieli cotidiene. Pe de o parte, primești bani, cadouri, recompense, însă pe de altă parte, cheltuiești mult, poate chiar mai mult decât îți poți permite. Există riscul să te afunzi în datorii nefondate. Bine ar fi să achiți la timp facturile, taxele sau orice alt tip de datorie și abia apoi să-ți orientezi fondurile spre mofturi.

Sagetator 

Îți este favorizată detașarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiți de energia astrală și să te gândești pe îndelete la planurile tale. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi și de încredere. Aparent strălucești, te implici în tot soiul de activități, însă, pe fundal, oboseala își va spune cuvântul. Dozează-ți eforturile și evită excesele de orice fel! În plan financiar se întrezărește o nouă etapă de câștig din munca desfășurată. Probabil ca la locul de muncă să apară modificări ce vor atrage după ele, modificări salariale de anvergură. Deocamdată adună informații și evită cheltuielile majore. Întâlniri interesante, dialoguri frumoase și petreceri de sezon din plin.

Capricorn 

Ești implicat în acțiuni comune importante cu prietenii, dar și cu persoanele din anturajul profesional. În urma implicării la locul de muncă, vor apărea oportunități de a te afirma și de a obține recompensele binemeritate. Relațiile sentimentale pot avea de suferit. Ești destul de discret, mai ales în prima parte a lunii, astfel că îți sunt susținute dialogurile tăinuite, acțiunile secrete, odihna, detașarea de cotidian, îngrijirea sănătății. Sunt momente excelente pentru dialog interior, pentru meditații în locuri sfinte și pentru a privi dincolo de perdeaua fizică cotidiană. Pe de altă parte, se vor evidenția conflictele profesionale. În preajma datei de 13 Decembrie se va încheia o etapă profesională. În a doua lunii vei reveni în luminile rampei.

Varsator 

Segmentul socioprofesional este foarte animat pe toată durata lunii. Ședințe urgente la serviciu, prezentări importante la care trebuie să iei cuvântul sau să oferi soluții constructive, decizii luate în grabă – totul se va desfășura rapid. Primești susținerea colegilor, șefii te urmăresc atent și punctează aspectele pozitive ale eforturilor tale, astfel că, de fapt, lucrurile se desfășoară în beneficiul tău. Este posibil să obții o funcție de conducere, sarcini de lucru noi, ba chiar poți primi recompense și aplauze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin dialoguri importante și acțiuni comune de anvergură. Există riscul unor excese fie de comunicare, fie de acțiune, excese periculoase pe termen lung.

Pesti 

Este rost de călătorii pe tot parcursul lunii. Relațiile cu străinătatea se evidențiază prin șanse, fie să mergi tu într-o țară străină, fie cineva din străinătate să vine în vizită la tine. Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuții importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, plus invitații la evenimente sociale și familiale. Răsturnările de situație în plan profesional sunt frecvente și greu de înțeles la prima vedere. Foarte important devine segmentul prietenilor, începând cu 22 Decembrie. Se conturează o nouă etapă de relaționare cu aceste persoane. De asemenea, se vor ivi posibilități noi de implicare în proiecte socio-profesionale sau acțiuni umanitare de mare anvergură.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 456

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 508

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 690

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 625

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 582

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 613

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 652

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 750

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 640

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 663

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 633

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 801

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 675

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 709