Horoscop pentru luni, 04 decembrie 2023! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Gandurile iti zboara la prieteni si la timpurile placute petrecute impreuna, insa treburile cotidiene de acasa sau de la serviciu nu îți acordă răgaz prea mult pentru visare și distracție. Provocarile colegilor sunt la cote mari, de aceea fii prudent si lucreaza atent ce intra in indatoririrle tale de munca. Pe de alta parte sănătatea este vulnerabiliă. Dupa-amiaza rezerva-ti momente pentru odihnă.

Taur

Ziua este favorabila activitatilor recreative si socializarii cu persoane interesate de aceleasi hobby-uri ca si tine. Antrenează-i si pe cei dragi la joc si distractie, planificand pentru acestia o iesire in aer liber sau o serată dansantă. Cei dragi îți pot taia elanul, insa cu putin efort si intelegere vizavi de toanele celorlalti poti depasi totul cu bine. Îndeplineste-ti corect si la timp treburile de la serviciu!

Gemeni

Ai avea chef să stai mai mult pe acasă și să te interesezi pe îndelete de treburile și nevoile familiei. Iti sunt favorizate curateniile generale si redecorarea spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt zgomotoase, dar poti depasi diferentele de opinie daca iti deschizi inima si îți lași spiritul la vedere. Ar fi bine sa planifici calatorii indepartate alaturi de cei dragi.

Rac

Ziua se anunta cu multe drumuri pe distante scurte, in diverse scopuri. Totusi, un motiv important poate fi legat de achitarea unor datorii restante, fie unor institutii oficiale, fie unor rude sau prieteni. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti poate cere bani cu imprumut sau daca cineva trebuie să-ți înapoieze bani sau un obiect, lucrurile se pot amâna.

Leu

Se contureaza la orizont imbunatatiri ale veniturilor tale salariale si schimbari vizavi de conditiile de munca. Dorința de a-ți mări conturile in banca este la cote mari. Deocamdata poti castiga mai mult din colaborari si proiecte comune cu altii sau partenerul de viata iti ofera sprijin si sustinere neconditionate. Evita cheltuielile nefondate si planurile de investitii. Dupa-amiaza rasfata-ti simțurile cu o muzică bună.


Fecioara

Energia zilei îți oferă încredere in fortele proprii si dorinta de a te ocupa mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunta la obiceiurile nepotrivite sanatatii si de a-ti alcatui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrala pentru a desfasura activitati care presupun efort fizic moderat. Dupa-amiaza bucura-ti sufletul cu o plimbare in aer liber.

Balanta

Sunt favorizate momentele de reculegere și detașare de forfota zilnică. Evita activitatile care necesita eforturi si ocupa-te doar de cele de rutina. Organismul tau este obosit si are nevoie de odihna, relaxare si putin răsfăț. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. La serviciu poti descoperi conflicte ascunse, dar sunt momentane. Fii cu ochii în patru în sfera profesională.

Scorpion

Zi importanta la capitolul prieteni si protectori. Sunt posibile răsturnari de situație destul de neplăcute. Ar fi bine să ții la distanță persoanele care se apropie prea mult de tine. Evita să-ți divulgi secretele si planurile de viitor, mai ales cele care privesc familia ta si casa in care locuiesti. Ascultă-ți mai mult vocea interioara si mai putin ce iti spun ceilalti. Provocări sentimentale.

Sagetator

Sunt posibile dispute profesionale cu sefii sau cu persoanele cu autoritate. Este momentul să te gândești si la cateva schimbari care ti-ar fi de mare folos. Fii prudent, pentru ca esti nerabdator, dornic de actiune si apelezi fara să-ți dai seama la riposte. Neplacerile tale pot porni de la rude sau prieteni apropiați. Acestia fie ca vorbesc despre tine in necunoștință de cauză, fie că te solicită prea mult.

Capricorn

Este o zi buna pentru rafinare sufleteasca si pentru activitati care sa te poarte spre tărâmuri straine. Sunt momente bune pentru a-ți planifica activitati de durată legate de studii sau de călătorii îndepărtate. Mentalul tau este conectat la idealuri marete, insa datorită faptului ca nu le poti realiza asa cum ti-ai dori, ai tendinta de a renunta repede.

Varsator

Ziua aduce momente favorabile pentru achitarea facturilor, taxelor sau pentru a relationa cu institutii financiare. Pe de alta parte ai putea cheltui si pe lucruri necesare tie, cum ar fi o bijuterie, un obiect vestimentar nou sau pentru tratamente de ingrijire corporala. Fereste-te de imprumuturi sau planuri de afaceri pe termen lung. Ar fi bine sa vorbești cu tine însuți vizavi de planuri noi.

Pesti

Relatiile parteneriale sunt răscolite astăzi, bine fiind să te ocupi de acestea pe indelete. Partenerul de viata sau colaboratorii îți pot reprosa faptul ca esti prea interiorizat si ocupat de problemele tale. Discutiile se iscă din conflicte ascunse care cu greu pot fi deslușite. Recomandabil este sa asculti atent ce ti se spune si să-ți analizezi pozitia in cadrul oricarui tip de parteneriat.

articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 471

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 675

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 610

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 568

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 603

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 645

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 735

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 630

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 653

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 625

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 788

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 667

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 688

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 702

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 612