Horoscop pentru luni, 16 octombrie 2023. Ziua este potrivită întâlnirilor și dialogurilor cu persoanele apropiate

 Berbec 

Ziua îți va aduce in atentie situatia bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa fii nevoit ca in regim de urgenta sa achiti unele facturi restante sau să iei legatura cu instituții financiare. rezolvă chestiunile financiare și ivite, dar în paralel, informează-te din surse sigure atunci când vine vorba despre investiții, câștiguri și plăți restante.

Taur 

Partenerul de viata sau colaboratorii te vor solicita mult astăzi. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort si bună voință vei reuși să depășești totul cu bine. De evitat stabilirea unor clauze contractuale sau trasarea planurilor profesionale alaturi de personaje noi. spre seară de mare folos îți este o plimbare în aer liber alături de cineva drag.  

Gemeni 

Ai fi tentat să te afunzi în activitatea profesională de la serviciu sau in treburile de rutină ale casei. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul va da semne serioase de oboseală sau de afecțiuni mai vechi sau mai noi. Atat relatiile colegiale, cat si cele parteneriale sunt tensionate. Ar fi bine sa renunti la activitățile care chiar îți creează disconfort.

Rac 

Se întrezăresc niscai tensiuni cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt momente pasagere, dar ocupa-te totuși atât cât poți și de problemele sau doleanțele celor dragi. Seara indreapta-ti eforturile catre un hobby. Împreună cu cei dragi poți petrece un timp de bună calitate, desfășurând activități care încântă pe toți cei implicați.

Leu 

Treburile gospodărești îți sunt susținute de astre astăzi. Totusi dozeaza-ti eforturile, pentru ca s-ar putea sa reiei peste câteva zile aceste activități. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si buna vointa totul se poate rezolva. Ar fi bine sa te relaxezi cu un hobby sau practicând un sport ușor, alături de cei dragi.


Fecioara 

Ziua este potrivit întâlnirilor si dialogurilor cu persoanele apropiate. Foarte usor ar putea iesi scântei intre tine si ceilalti, dar sunt momente pasagere si ar trebui sa te abtii de la replici nepotrivite. Este probabil să faci mai multe călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. Selectează prioritățile și evită persoanele prea zgomotoase.

Balanta 

Totul se învârte astăzi in jurul câștigurilor tale din activitatea desfasurata la un loc de munca. Verifica pe indelete situatia bugetului. Sunt posibile cadouri, favoruri sau mici sume de bani, apărute in contul tau ca prin minune. Fii prudent la imaginea personală pe care o oferi celorlalti! Invită pe cineva drag la o plimbare în aer liber.

Scorpion 

Ziua iti aduce multa energie, dar si stări de spirit fluctuante. Senzatia de mers in gol a tuturor evenimentelor din viata ta va fi destul de accentuata. Sunt momente pasagere, asa incat evita gandurile negative care tot îți dau târcoale. Revizuiește-ți planurile de viață și relațiile în care ești implicat. Desprinde-te fără echivoc de tot ce este toxic în viața ta de acum.

Sagetator 

Ar fi bine sa te ocupi doar de sufletul tau. Energia ta vitală este scăzută si ar fi bine sa eviti eforturile de orice fel. Sanatatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. este vremea să-ți revizuiești situațiile și relațiile în care ești implicat și să renunți fără echivoc la acelea stagnante. După-amiază este rost de dialoguri cu cei dragi.

Capricorn 

Contextul astral al zilei îți aduce întâlniri si dialoguri cu prietenii sau cu persoane de la care ai ce sa înveți. Totuși, filtrează atent informațiile si evită comentariile. Este rost de a te implica în proiecte profesionale interesante alături de oameni deosebiți. Vorbește puțin și ascultă mai mult. A nota într-un jurnal personal cele aflate astăzi este util pe termen lung.

Varsator 

Este posibil sa participi la o întâlnire cu multa lume. Ochii si urechile celorlalți vor fi ațintite asupra ta, așa încât fii prudent. Remarcile primite astăzi de la prieteni sau persoane cu autoritate iti vor fi de mare folos, daca vei ști cum sa le asculți. Vorbește puțin si fii deschis la sfaturile si soluțiile care ti se propun pentru situațiile de viață in care te afli.

Pesti 

Mai mult ca oricând, astăzi devii preocupat de o călătorie îndepărtată sau de soarta celor aflati departe de pământul natal. Sunt momente pasagere, așa încât evita deciziile majore sau angajamentele pe termen lung. Remodelarea sistemului valorilor morale și spirituale este o activitatea ce trebuie luată în calcul. Informații interesante pe căi neobișnuite.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 456

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 527

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 494

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 525

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 705

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 645

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 591

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 618

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 657

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 757

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 642

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 671

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 637

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 808

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 681