Horoscop pentru luni, 19 februarie 2024. Accentul zilei cade pe relațiile sentimentale pentru una dintre zodii

Berbec

Chiar daca este inceptul saptamanii, astazi esti decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi foarte buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este ca nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S-ar putea sa fii nevoit sa ajuti un membru al familiei care are ceva probleme.

Taur

Comunicarea este punctul tau forte astazi. Daca ai ceva nemultumiri este un moment propice sa spui lucrurilor pe nume, mai ales in relatiile cu rudele sau prietenii apropiati. Se pare ca te-ai decis sa-ti schimbi atitudinea fata de acestia si bine faci. Pe de alta parte, poti primi informatii interesante legate de calatorii sau forme de scolarizare.

Gemeni

Este nevoie sa te ocupi de bani astazi. Se anunuta vremuri bune in acest sens, asa ca ai incredere ca totul se va rezolva favorabil. Cadourile sau recompensele pot fi la ordinea zilei. S-ar putea ca seful sa te invite la o discutie ce vizeaza negocierea salariului. Sau se pot imbunatati conditiile in care iti obtii banii din munca proprie.

Rac

Pentru tine este o zi minunata in care poti lamuri si rezolva anumite aspecte ce tin de parteneriate si colaborari. Este o mare diferenta intre ce iti doresti tu de la partenerul de viata sau de afaceri si ce iti ofera acestia. Ceilalti sunt destul de combativi si te pot rani usor. Spune tot ce te deranjeaza cu prudenta si discernamant.

Leu

Starile tale sufletesti fluctueaza destul de mult astazi. Componenta psihica este rascolita. Iti trec prin minte lucruri mai putin placute, dar de care esti responsabil. Ocupa-te doar de activitatile zilnice usoare. Se pare ca modul tau de a comunica sau relationa cu cei din jur, in ultimul timp a fost defectuos. Este o zi propice de a analiza in taina ce îți place cu adevărat.


Fecioara

Prietenii roiesc astazi in jurul tau. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt frecvente si destul de dinamice. Nu prea ai tu chef de ei, insa fii pe faza pentru ca poti obtine informatii utile legate de un proiect la care lucrezi deja sau pe care vrei sa-l initiezi. Indreapta-ti atentia si eforturile catre hobby-urile personale. Bucurat-te de tot ce este in jurul tău!

Balanta

Cariera si imaginea ta in societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt aspecte pe care le-ai neglijat in ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregatirea profesionala. Exista posibilitatea unui mic conflict cu seful, insa cu prudenta si discernamant se poate aplana. Chiar daca gandurile iti sunt indreptate mai mult catre familie, nu neglija relatiile cu mediul social.

Scorpion

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte astazi pentru tine. Cu toate ca starile tale de spirit sunt fluctuante, activitatile culturale te pot linisti mult. Programeaza-ti calatorii in strainatate, vizite la galerii de arta, vizionarea unor piese de teatru sau anumite cursuri unversitare. Oricum, spiritualitatea capata noi valente pentru tine ceea ce este minunat.

Sagetator

Bani, investiții, afaceri, mosteniri, taxe si relatii cu institutiile financiare, intr-un cuvant: financiarul este ocupatia ta principala de astazi. Adevarul este ca ai spor in acest sens, mai ales ca se întrezăresc si razele favorabile in acest sector de viata. Orienteaza-te doar catre lucruri cinstite. In a doua parte a zilei îți vei îndrepta atentia catre latura spirituală a vieții.

Capricorn

Este o zi buna pentru a te ocupa de parteneriate si colaborari. Poti constata ca unele parteneriate nu iti mai sunt favorabile si le poti incheia fara probleme. Dar, se intrezaresc altele noi la orizont. O discutie cu partenerul de viata te poate pune pe ganduri. Poti fi tentat sa reactionezi prea dur la tot ce se petrece in jurul tau. Analizeaza cu prudenta si discernamant doleantele partenerilor.

Varsator

Interesanta zi pentru tine la capitolul loc de munca. Este inceputul unei etape si recomandabil este sa fii foarte ferm in relatiile colegiale si in activitatile pe care le desfasori. Comunicarea nu este bine sustinuta, astfel ca recomandabil este sa fi discret. Gandeste-te bine la ce vrei sa faci mai departe si asteapta momentul oportun.

Pesti

Accentul zilei cade pe relatiile sentimentale. Se pare ca o relatie de prietenie se transforma in una amoroasa. Sau cel putin asa vrei tu. Frumos este ca te decizi sa abordezi altfel acest capitol al vietii. Pe de alta parte, creativitatea este la cote inalte si poti demara proiecte noi alaturi de oameni exceptionali, importanti pentru destinul tau.

articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 462

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 673

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 608

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 565

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 598

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 642

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 730

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 627

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 651

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 623

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 665

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 700

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 610